Quantcast
Recensies

Tévé Gekeken: Debby & Nancy’s Warme Wintershow (VTM) ★★

We nestelden ons vanavond in de zetel met een zakjes chips en flesje Stella in de hand, de verwarming een graadje hoger. Vol spanning waren we aan het wachten op het gloednieuwe ‘Debby & Nancy’s Warme Wintershow’ live vanuit de Zuiderkroon in Antwerpen.

We werden getrakteerd op een choatische show met hosts Debby & Nancy en ceremoniemeester van dienst  Jonas van Geel.

Al na het eerste deel  werd duidelijk dat we onze zaterdagavond beter hadden kunnen besteden. Het programma heeft dan misschien wel potentieel maar kan ons voorlopig zeker nog niet overtuigen. Het was té choatisch en  té ouderwets.

Kan je een programma met een groter cliché laten beginnen dan met een huwelijksaanzoek? In het laatste deel  bezong een jonge dame ongelooflijk vals de liefde voor haar tante die altijd aan haar zijde stond doorheen enkele moeilijke jaren.. Say what? Hebben we dat allemaal al niet veel vaker en vooral veel vroeger zien passeren op televisie?

De veel te lange Maaike Cafmeyer quiz haalde halverwege enorm de vaart uit de hectische show. En moet je anno 2012 nu echt nog komen opdraven met een geblinddoekte gek die met een zwaard een meloen in tweeën hakt?

We hebben eerlijk gezegd veel te weinig gelachen vanavond. Niet omdat we niet wilden, maar omdat er weinig reden toe was.

We twijfelen er niet aan dat de dames hun show nog kunnen later groeien in de volgende 19 uitzendingen, maar voorlopig kan het (ons althans) nog niet bekoren.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Close