Quantcast
Fictie

Sturm der Liebe van 7 tot 11 september 2020

De Duitse soap Sturm der Liebe is al jaren een vaste waarde voor vele huishoudens in Vlaanderen. Meer dan 100.000 mensen volgen dagelijks de avonturen die plaatsvinden in en rond het Fürstenhof hotel. Na jaren uitgezonden geweest te zijn op Vitaya, is Sturm der Liebe voortaan in de late namiddag te zien op VTM.

Maandag 7 september 2020

Een wanhopige Jessica smeekt om vergeving. Ze vraagt Romy om met Paul te praten, maar dat lijkt niets uit te halen. Jessica zal de gevolgen van haar daden moeten dragen. Joshua laat zich niet chanteren door Annabelle. Zij wil intussen Christoph vertegenwoordigen als aandeelhouder. Alfons is blij dat Hildegard terug is. Een verliefde Tina belt met Ragnar.

Dinsdag 8 september 2020

Valentina krijgt weer hoop. Eva is in de war en Christoph maakt daar misbruik van. Joshua komt te weten wat Annabelle van plan is met Valentina. Hildegard neemt het op voor Jessica. Paul daarentegen wil haar niet meer zien. André hoort een telefoongesprek tussen Tina en Ragnar en krijgt een idee.

Woensdag 9 september 2020

Annabelle probeert het geheim van André en Werner te ontrafelen. André heeft een nieuwe geheime missie. Heeft Tina hem door, of zal ze in zijn val trappen? Michael en Natasscha hebben veel verdriet en besluiten Romy en Paul te bezoeken. Na een heftige ruzie is Christoph verdwenen. Eva is bang dat er iets met hem gebeurd is.

Donderdag 10 september 2020

Tijdens de aandeelhoudersvergadering moet Denise beslissen of ze tegen haar zus stemt. Na lang wachten besluit Eva op zoek te gaan naar Christoph. Romy is het niet eens met Paul en ze neemt Tina in vertrouwen. Joshua heeft het moeilijk om zijn gevoelens voor Denise onder controle te houden.

Vrijdag 11 september 2020

Michael hoort Jessica en Paul ruzie maken. Werner en Annabelle zetten elkaar onder druk. Het Fürstenhof krijgt tragisch nieuws te verwerken. Valentina klampt zich vast aan de droom die Eva had. Tina is heel gemotiveerd om IJslands te leren. Eva heeft Christoph gevonden, maar zullen ze wel overleven?

Sturm der Liebe, van maandag t.e.m. vrijdag om 16.40 uur bij VTM.

Bekijk meer afleveringen van Sturm der Liebe via deze link.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close