Quantcast
Fictie

Sturm der Liebe van 5 tot 9 oktober 2020

De Duitse soap Sturm der Liebe is al jaren een vaste waarde voor vele huishoudens in Vlaanderen. Meer dan 100.000 mensen volgen dagelijks de avonturen die plaatsvinden in en rond het Fürstenhof hotel. Na jaren uitgezonden geweest te zijn op Vitaya, is Sturm der Liebe voortaan in de late namiddag te zien op VTM.

Maandag 5 oktober 2020

Eva wil eindelijk terug een normaal leven leiden en besluit haar angsten onder ogen te komen. Ze krijgt hierbij hulp van Christoph. Tina adviseert Denise om met Henry te praten. Wanneer ze elkaar toevallig tegen het lijf lopen in de Bräustüberl zoeken ze toenadering. Annabelle is geschokt wanneer Christoph haar zijn plan uit de doeken doet. Tina vraagt Ragnar om naar Bichelheim te verhuizen, maar hij weigert.

Dinsdag 6 oktober 2020

Annabelle slaagt er niet in om Christoph van zijn plan te weerhouden. Wanneer ze de lobby verlaat, merkt ze dat er een probleem is met haar oog. Ze gaat naar een oogarts en de diagnose is angstaanjagend. Valentina betrapt Eva en Christoph en verwacht van haar moeder dat ze eerlijk zal zijn tegen Robert. Bela plant een verrassing voor Romy, maar die mislukt. Romy trekt de verkeerde conclusies en denkt dat Bela verliefd is op Jessica. Tina en Ragnar leggen het bij.

Woensdag 7 oktober 2020

Annabelle is geschokt door de diagnose en verlaat stiekem het ziekenhuis. Natascha mag het volkslied zingen in het stadion. Ze is euforisch en stort zich op de voorbereidingen, maar dan duikt er een groot probleem op. Valentina kiest de kant van Eva en zorgt ervoor dat Robert de waarheid niet te weten komt. In ruil moet Eva wel beloven dat ze afstand neemt van Christoph.

Donderdag 8 oktober 2020

Terwijl Robert en Eva een reis plannen met Valentina, kondigt Christoph aan dat hij toch in het Fürstenhof blijft. Natascha wil haar optreden in geen geval annuleren. Ze neemt een middeltje voor haar stem, maar dat heeft ernstige bijwerkingen. Bela krijgt de gelegenheid om Romy opnieuw mee uit te vragen. Romy wil echter liever de avond doorbrengen met Paul.

Vrijdag 9 oktober 2020

Robert is geschokt door de bekentenis van Valentina. Eva is bang dat Robert haar niet meer zal vertrouwen. Christoph en Joshua krijgen ruzie over Annabelle en Denise komt tussenbeide. Natascha schaamt zich verschrikkelijk en durft niet meer terug naar het hotel. Tina lijdt onder de langeafstandsrelatie met Ragnar. Wanneer zelfs Denise haar niet kan afleiden, besluit Tina naar IJsland te vertrekken.

Sturm der Liebe, van maandag t.e.m. vrijdag om 16.40 uur bij VTM.

Bekijk meer afleveringen van Sturm der Liebe via deze link.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close