Quantcast
Fictie

Sturm der Liebe van 31 augustus tot 4 september 2020

De Duitse soap Sturm der Liebe is al jaren een vaste waarde voor vele huishoudens in Vlaanderen. Meer dan 100.000 mensen volgen dagelijks de avonturen die plaatsvinden in en rond het Fürstenhof hotel. Na jaren uitgezonden geweest te zijn op Vitaya, verhuist Sturm der Liebe vanaf maandag 31 augustus 2020 naar de late namiddag op VTM.

Maandag 31 augustus 2020

Robert wacht nog steeds op een teken van leven van Eva en hij begint zich grote zorgen te maken. André probeert hem af te leiden, maar dat lijkt niet te lukken.

Dinsdag 1 september 2020

Christoph en Eva vechten om te overleven, maar de situatie lijkt hopeloos. Annabelle en Denise zijn allebei bezorgd over hun vader en zoeken elkaar toch weer op.

Woensdag 2 september 2020

Natascha raakt verstrikt in een web van leugens en zet zo haar huwelijk met Michael op het spel. Joshua is diep geschokt door de beweringen van Robert en hij neemt Denise in vertrouwen.

Donderdag 3 september 2020

Michael is geschokt wanneer hij hoort hoe hard Natascha tegen hem gelogen heeft over Felicitas. Hun relatie komt in woelig water en Michael beseft dat hij een beslissing zal moeten nemen.

Vrijdag 4 september 2020

Natascha en Jessica voelen zich allebei erg schuldig, maar moeten niet op begrip rekenen. De onzekerheid over Eva en Christoph weegt op iedereen.

Sturm der Liebe, vanaf maandag 31 augustus, van maandag t.e.m. vrijdag om 16.40 uur bij VTM.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close