Quantcast
Fictie

Sturm der Liebe van 28 september tot 2 oktober 2020

De Duitse soap Sturm der Liebe is al jaren een vaste waarde voor vele huishoudens in Vlaanderen. Meer dan 100.000 mensen volgen dagelijks de avonturen die plaatsvinden in en rond het Fürstenhof hotel. Na jaren uitgezonden geweest te zijn op Vitaya, is Sturm der Liebe voortaan in de late namiddag te zien op VTM.

Maandag 28 september 2020

Het conflict tussen Denise en Annabelle wordt steeds dramatischer. Denise overweegt zelfs om haar zus aan te geven, maar dat is buiten Christoph gerekend. Eva zoekt afleiding in schilderen, maar ze weet niet aan haar trauma te ontsnappen. Robert krijgt van Christoph te horen dat Eva iets voor hem verborgen houdt. Jessica wil meer tijd doorbrengen met Luna. Ragnar heeft nieuws voor Tina: hij heeft een nieuwe partner gevonden voor zijn bedrijf.

Dinsdag 29 september 2020

Denise is gekwetst door de woorden van Christoph. Toch twijfelt hij ook aan het verhaal van Annabelle. Robert begrijpt niet waarom Eva niks verteld heeft over haar paniekaanvallen. Alfons raadt hem aan om rustig te blijven, maar het geschil tussen Eva en Robert escaleert. Romy bemiddelt in de ruzie tussen Paul en Jessica. Hoe ver zal Jessica gaan in haar strijd om Luna?

Woensdag 30 september 2020

De opening van het Reiterhotel zorgt voor een intiem moment tussen Denise en Joshua. Annabelle probeert Henry jaloers te maken. Tina krijgt een romantische verrassing. Christoph kondigt grote veranderingen aan in het Fürstenhof en Werner is euforisch. Het nieuws brengt ook Eva en Robert dichter bij mekaar. Alfons en Hildegard willen hun vrije dag in bed doorbrengen.

Donderdag 1 oktober 2020

Werner en Robert bereiden zich voor op de onderhandelingen met Christoph. Na een gesprek met Eva neemt Christoph een beslissing die alles zou kunnen veranderen. Tina en Ragnar zien elkaar terug en dat moet gevierd worden. Wanneer Tina moet gaan werken, zorgt Ragnar voor Tom. Dat gaat echter niet van een leien dakje.

Vrijdag 2 oktober 2020

Tina is verdrietig omdat Ragnar binnenkort terug naar IJsland moet. Om haar te verwennen, kookt hij een lekkere maaltijd voor haar. Henry hoopt op een verzoening met Denise, maar zij houdt afstand. Ze gaat zelfs met Joshua op stap. Robert ziet een kans om van Christoph af te komen en zelf de leiding te krijgen over het Fürstenhof. Maar dan komt hij voor een dilemma te staan.

Sturm der Liebe, van maandag t.e.m. vrijdag om 16.40 uur bij VTM.

Bekijk meer afleveringen van Sturm der Liebe via deze link.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close