Quantcast
Fictie

Sturm der Liebe van 26 tot 30 oktober 2020

De Duitse soap Sturm der Liebe is al jaren een vaste waarde voor vele huishoudens in Vlaanderen. Meer dan 100.000 mensen volgen dagelijks de avonturen die plaatsvinden in en rond het Fürstenhof hotel. Na jaren uitgezonden geweest te zijn op Vitaya, is Sturm der Liebe voortaan in de late namiddag te zien op VTM.

Maandag 26 oktober 2020

Terwijl er buiten een onweersbui woedt, worden Eva en Robert in de berghut geconfronteerd met hun problemen. Valentina hoopt dat haar ouders zich zullen verzoenen, terwijl Christoph hoopt dat de twee er eindelijk een punt achter zetten. Tina krijgt een aanbod en vraagt zich af of ze hier wel moet op ingaan. Natascha raadt haar aan om te wachten. Annabelle besluit Denise te testen.

Dinsdag 27 oktober 2020

Joshua deelt zijn vermoedens over Henry met Denise. Zij gelooft hem niet, maar besluit Henry toch te confronteren. Bela’s liefdesbrief valt in handen van Paul. Ze is bang voor zijn reactie, maar hij reageert op een vriendelijke manier. Tina slaagt er niet in het advies van Natascha op te volgen en ze gaat woedend naar Ragnar.

Woensdag 28 oktober 2020

Henry wil niet ingaan op de eisen van Denise. Tina is blij dat Ragnar Solveig op haar plaats gezet heeft. Eva voelt dat ze Robert steeds meer kwijtgeraakt. Ze stelt relatietherapie voor. Zal hij hier op ingaan? Jessica keert terug van de begrafenis van haar oudoom. Ze heeft een oude koekoeksklok geërfd. Ze besluit het ding aan Paul te geven voor hun dochtertje Luna.

Donderdag 29 oktober 2020

Robert gaat akkoord met de relatietherapie op voorwaarde dat ze toch zullen scheiden als de therapie niet lukt. Ragnar liegt tegen Tina. Zij is verdrietig omdat hij binnenkort terug naar IJsland moet en neemt een impulsieve beslissing. Joshua is gefrustreerd omdat Denise achter Henry blijft staan. De koekoeksklok veroorzaakt problemen.

Vrijdag 30 oktober 2020

Tina en Ragnar zijn in de zevende hemel. Ze kijken positief naar de toekomst, tot Tina een gesprek tussen Werner en André opvangt. Natascha is in feeststemming: ze heeft de rol gekregen waarvoor ze zoveel kilo’s moest aankomen. Bela repareert de koekoeksklok en doet een ontdekking. Wanneer Jessica dit te weten komt, eist ze haar erfenis terug. Hildegard wil voor Alfons een oude droom in vervulling laten gaan.

Sturm der Liebe, van maandag t.e.m. vrijdag om 16.40 uur bij VTM.

Bekijk meer afleveringen van Sturm der Liebe via deze link.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close