Quantcast
Fictie

Sturm der Liebe van 14 tot 18 september 2020

De Duitse soap Sturm der Liebe is al jaren een vaste waarde voor vele huishoudens in Vlaanderen. Meer dan 100.000 mensen volgen dagelijks de avonturen die plaatsvinden in en rond het Fürstenhof hotel. Na jaren uitgezonden geweest te zijn op Vitaya, is Sturm der Liebe voortaan in de late namiddag te zien op VTM.

Maandag 14 september 2020

Er is steeds minder hoop dat Eva en Christoph op tijd gevonden zullen worden. Valentina kan de droom van Eva niet uit haar hoofd zetten. Wou haar moeder haar iets vertellen? Joshua en Henry proberen Denise te steunen. Henry kan echter moeilijk verbergen dat hij teleurgesteld is. Paul en Jessica besluiten aan hetzelfde zeel te trekken, maar Michael reageert helemaal anders dan verwacht.

Dinsdag 15 september 2020

Denise, Joshua en Robert besluiten zelf op zoek te gaan naar de vermisten. Zullen ze Eva en Christoph op tijd vinden? Jessica wil bewijzen dat ze verantwoordelijk is. Zal ze iedereen kunnen overtuigen? Werner is het beu dat Annabelle hem onder druk blijft zetten en hij smeedt een plan met André. Maar al snel loopt het mis.

Woensdag 16 september 2020

Christoph is terug in het Fürstenhof en lijkt een heel andere man. Denise en Boris maken zich zorgen over hun vader. Annabelle is er echter van overtuigd dat hij snel weer de oude zal zijn. Jessica komt Marco Krum tegen op straat en ziet haar kans. Tina is te laat en André stelt haar voor om haar met de auto van Michael naar de luchthaven te brengen.

Donderdag 17 september 2020

Henry weet Denise te verrassen. Christoph en Eva proberen hun ervaringen achter zich te laten. Denise en Henry brengen samen tijd door. Christoph besluit een oude hobby op te pikken. Om het goed te maken, moet André eten maken voor baby Luna. Vol enthousiasme gaat hij aan de slag.

Vrijdag 18 september 2020

Christoph is niet meer geïnteresseerd in het Fürstenhof en neemt een beslissing. Paul vindt een brief die Natascha in een slecht daglicht stelt en gaat ermee naar Michael.

Sturm der Liebe, van maandag t.e.m. vrijdag om 16.40 uur bij VTM.

Bekijk meer afleveringen van Sturm der Liebe via deze link.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close