Quantcast
Televisie

Stukken van Dieren

Wim heeft een uitzonderlijk object meegenomen: een opgezette leeuw die een natuurlijke dood is gestorven en begin jaren 70 werd opgezet. Wim is klaar om afscheid te nemen van de imposante koning der dieren, maar zal dat ook lukken tegen de wel erg hoge prijs die hij in gedachten heeft?

Chocolatier Willy verrast de dealers met een eetbaar stukje kunst en heeft een exclusieve jurk vervaardigd uit 3.000 pralines meegebracht. Het stuk was onlangs te bezichtigen op het Brusselse chocoladesalon, maar Willy hoopt de jurk nu te kunnen verkopen en de opbrengst volledig aan het goede doel te kunnen schenken.

Kris waagt zijn kans met een bijzondere commode van Belgische makelij uit de jaren 80. In ’88 werd de jonge Kris op een interieurbeurs meteen verliefd op het opmerkelijke, maar jammer genoeg onbetaalbare object. Maar wanneer de Kortrijkse meubelfabrikant overkop ging, zag Kris zijn kans schoon en kon hij de kast voor een prijsje op de kop tikken. Met spijt in het hart doet hij nu afstand van de commode.

Kunstenaar Steve verkoopt een van zijn eigen werken, een schedel op canvas, en is heel benieuwd naar wat de dealers ervan zullen vinden.

De laatste aflevering van Stukken van Mensen, dinsdag 11 april om 21.30 uur bij VIER.

Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde berichten

Close