Quantcast
Televisie

De strijd kan losbarsten in Antwerpen en Kortrijk

Op donderdag 2 februari 2017 kwamen de duo’s van Mijn Pop-uprestaurant te weten dat ze niet met 2, maar met 3 pop-ups op 1 plein staan. Nieuws dat insloeg als een bom. De strijd is nu écht losgebarsten en het doel is duidelijk: de beste pop-up van de stad worden en zo een plaats in de finale veroveren.

In Antwerpen warmen Karel & Birger de barbecue voor, scherpen Laure & Charlotte de messen en kruiden Bo & Emily de gerechten. In Kortrijk zorgen Mitchell & Daniela voor kunstzinnige bordjes, vullen Veronique & Fanny alles wat maar kan gevuld worden en combineren Yannick & Leena vis met vlees.In Antwerpen haalden Laure & Charlotte en Bo & Emily opgelucht adem toen ze merkten dat Karel & Birger niet hun grootste concurrenten worden… tot Evi de boodschap bracht dat er nóg een duo onderweg was. Het stressniveau van de twee duo’s schoot de hoogte in toen de West-Vlaamse vrienden arriveerden. Alle drie beseffen ze dat de concurrentie op het Antwerpse Zuid bikkelhard wordt.

Veronique & Fanny waren opgelucht dat ze samen met de andere Antwerpenaren Yannick & Leena in het verre Kortrijk terecht kwamen. Al moest Yannick het idee even laten bezinken. Ook bij hen steeg de spanning als plots het Limburgse koppel Mitchell & Daniela het Antwerpse onderonsje kwam vervoegen. Mitchell kreeg tijdens de eerste opdracht in Mercado lovende commentaren als kok. Hij lijkt dus voor de andere duo’s een duchtige concurrent.

Op de Gedempte Zuiderdokken in Antwerpen strijden TJOP’S van Karel & Birger, MADAM P van Laure & Charlotte en Het Vijfde Element van Bo & Emily voor een plaats in de finale. In Kortrijk ijveren Filly’s van Veronique & Fanny, Table’O van Mitchell & Daniela en Meat & Griet van Leena & Yannick voor een eerste plaats. Vanaf zaterdag 11 februari 2017 zijn alle pop-uprestaurants open voor het grote publiek. Een tafeltje reserveren kan vanaf nu via vtm.be of de VTM-app.

Tags
Toon meer

Dean Van Gucht

Oprichter en hoofdredacteur bij MUDOO.

Gerelateerde Artikelen

Close