Steracteur sterartiest: de steracteurs zingen live samen met Clouseau

 Steracteur sterartiest: de steracteurs zingen live samen met Clouseau

© VRT

Morgenavond brengt Eén de kwartfinale van Steracteur sterartiest. Voor de liveshow kan losbarsten, moeten we echter eerst afscheid nemen van Bab of van Ianthe. Wie heeft de meeste stemmen kunnen verzamelen voor zichzelf en haar goede doel?

De resterende vier steracteurs zingen elk een eigen nummer en brengen een eigen versie van een nummer van Clouseau. Als kers op de taart komt die populaire Vlaamse band natuurlijk zelf ook langs in de liveshow en brengt ze Vonken en vuur samen met de steracteurs.

Koen en Kris zijn niet de enige gasten morgen: ook de drie presentatoren van De warmste week van Music for life komen langs. Linde Merckpoel, Bram Willems en Eva De Roo komen kijken hoe de steracteurs geld inzamelen voor hun goede doel en dus ook voor De warmste week.

Vorige week gaf de jury haar vrijstelling aan Tinne Oltmans. Kan zij de vloek van de vrijstelling vermijden of komt ze deze week op de pijnbank terecht? Iemand anders die nog nooit op de pijnbank heeft gezeten, is Michiel. Blijft zijn geluk aanhouden? Vanaf deze liveshow geeft de jury geen vrijstelling meer en heeft de kijker dus de volledige beslissing over wie doorgaat naar de halve finale, en wie op de pijnbank moet zitten.

Steracteur sterartiest: donderdag 14 december om 20.35 uur op Eén.

Dean Van Gucht

Oprichter en hoofdredacteur bij MUDOO.

Lees meer