Quantcast
Televisie

Sonny komt terug thuis en Christophe & Nick hebben eerste issue

De koppels wonen nu al een week samen. De huishoudens draaien op volle toeren, al blijft het voor sommigen een moeilijke evenwichtsoefening. Laura en Sonny hebben even wat tijd voor zichzelf genomen. Na twee dagen in zijn appartement in Antwerpen komt Sonny vandaag weer thuis in Zoersel, waar hij samenwoont met Laura. Het koppel praat met seksuoloog Wim Slabbinck over hun voorbije week, die ze deels apart hebben doorgebracht.

Winnie en Jonah botsen op een eerste potentieel probleem: ze leven op een ander ritme door hun werk en ontspannen na een drukke werkdag elk op een andere manier. In het weekend gaan ze naar een feest dat ex-deelnemers Victor en Line geven ter ere van hun eerste huwelijksverjaardag. 

Blind Getrouwd ex-deelnemers Victor en Line samen met nieuw getrouwd koppel Jonah en Winnie - © DPG Media
Blind Getrouwd ex-deelnemers Victor en Line samen met nieuw getrouwd koppel Jonah en Winnie – © DPG Media

Nick wil Christophe vandaag laten kennismaken met de wondere wereld van de gelaatsverzorging. Christophe op zijn beurt heeft zijn vrienden uitgenodigd, die hij niet meer heeft gezien sinds hun huwelijk enkele weken geleden. Die avond gaat er iets mis en zitten Christophe en Nick voor het eerst niet op dezelfde golflengte. 

Story image
Blind Getrouwd koppel Nick & Christophe – © DPG Media

In Aalst krijgen Tatiana en Lothar bezoek van relatie-  en psychotherapeut Filip Geelen. Hij wil graag weten hoe het samenwonen loopt en wat dat met hen doet als koppel. Filip heeft een opdracht mee voor hen om een gesprek te openen, want dat bleek tot op heden niet zo makkelijk nu ze hun agenda’s in mekaar gepuzzeld moeten krijgen. Kan Filip het tij doen keren? Later neemt Lothar Tati mee naar zijn grootouders.

Ook ‘Blind Getrouwd: Naspel’ treft maatregelen rond Coronavirus

Vanwege de coronacrisis verhuizen Bab Buelens en Sean Dhondt met ‘Blind Getrouwd: Naspel’ naar de studio van het nieuwe VTM-programma Blijf In Uw Kot! Van daaruit Skypen ze met deelnemers Nick en Winnie en expert Filip Geelen.

Blind Getrouwd, elke zondag om 19h55 op VTM.

Blind Getrouwd: Naspel, elke zondag na Blind Getrouwd om 21h10 op VTM GO.

Tags
Toon meer

Dean Van Gucht

Oprichter en hoofdredacteur bij MUDOO.

Gerelateerde Artikelen

Close