Quantcast
Fictie

Sara van 7 tot 11 september 2020

Dertien jaar na de eerste televisie-uitzendingen scoort de telenovelle Sara nog steeds online en op televisie. Dit najaar (her)ontdek je bij VTM de avonturen van het lelijke eendje in de modewereld.

Maandag 7 september 2020

Sara en Simon zijn nu toch samen naar Rijsel. Na een diner in een sjiek restaurant belanden ze in een karaokebar. Ondertussen gaat bij Sara thuis het verjaardagsfeestje gewoon door, maar de afterparty is alleen voor Hans en Lut. Ellen wil weten waarom Patrick haar destijds in de steek heeft gelaten en ze spreekt terug met hem af in de Chocola.

Dinsdag 8 september 2020

In Rijsel ontwaakt Simon met een kater en hij besluit sneller naar huis terug te keren. Hans en Lut hebben samen een fantastische nacht beleefd. Britt vindt het vreemd dat Daniëls sollicitatiegesprek niet kan doorgaan in de kantoren van Ecomoda. An leert Filip, de neef van Sara, beter kennen.

Woensdag 9 september 2020

Simon bekent aan Lieven dat hij zich schuldig voelt tegenover Sara. Arne neemt Britt mee om een bedrijfswagen te gaan kopen. Helena is ervan overtuigd dat Simon in Rijsel gescharreld heeft en ze stort haar hart uit bij Britt. Hans polst bij zijn dochter of Lut bij hen kan intrekken.

Donderdag 10 september 2020

Britt overweegt om aan jobhopping te doen. Lieven geeft Simon de opdracht om geregeld met Sara te vrijen zodat ze hem gunstig gestemd blijft. An leest boeken over filosofie om te kunnen meepraten met Filip, de neef van Sara. Ontwerper Marnix heeft een verrassing voor Helena. Alexander lijkt bereid om de weddenschap met Simon te annuleren. Arne krijgt het benauwd wanneer Daniël de oprichtingsakte van Ecomoda wil inkijken.

Vrijdag 11 september 2020

Alexander wil zich uit Présence terugtrekken en samen met zijn zus een andere firma oprichten. Het plan is voor Helena het overwegen waard, zeker nu haar relatie met Simon in het slop zit. An krijgt op het werk bezoek van Filip, de neef van Sara. Arne wil van Britt weten wat voor relatie ze met Daniël heeft. Sara zit constant met de trouwjurk van Helena in haar hoofd, waardoor ze zich niet op haar werk kan concentreren.

Sara, van maandag t.e.m. vrijdag om 18.20 uur bij VTM.

Bekijk de afleveringen van Sara via deze link.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close