Quantcast
Fictie

Sara van 5 tot 9 oktober 2020

Dertien jaar na de eerste televisie-uitzendingen scoort de telenovelle Sara nog steeds online en op televisie. Dit najaar (her)ontdek je bij VTM de avonturen van het lelijke eendje in de modewereld.

Maandag 5 oktober 2020

Thomas is doodziek teruggekeerd uit Roemenië. Helena heeft het er zeer moeilijk mee dat Simon alle intimiteit uit de weg gaat. Zijn ouders zijn op hun beurt kwaad omdat hij de indruk geeft dat zijn huwelijk hem compleet onverschillig laat. Ook Hans herkent zijn dochter niet meer. Britt is bereid om Alexander informatie te verkopen die schadelijk kan zijn voor Sara en Simon.

Dinsdag 6 oktober 2020

Alexander en Britt hebben het op een akkoordje gegooid: zij krijgt geld voor een nieuwe auto in ruil voor de informatie waarmee Simon van zijn troon kan worden gestoten. Simon klaagt tegen Lieven dat Sara met zijn voeten speelt. Ook zij heeft nood aan een babbel en belt Esther Bossiers. Thomas duikt op in de Chocola. Alexander krijgt Koen terug over de vloer.

Woensdag 7 oktober 2020

Sara stort bij Esther Bossiers haar hart uit over haar gevoelens voor Simon en over de spelletjes die hij met haar speelt. Simon babbelt op café met een onbekende over de koudwatervrees voor zijn huwelijk en over zijn gevoelens voor Sara. Alexander legt bij de politie nieuwe verklaringen af over de inbraak in zijn loft. Ellen heeft het grote gesprek met haar zoon.

Donderdag 8 oktober 2020

De babbel met Esther heeft Sara deugd gedaan, maar ze komt er wel geen stap verder mee. Door de nieuwe verklaring van Alexander is Ellen er zeker van dat Thomas al weken liegt over de inbraak. Nils presenteert de Ecomoda-collectie in de Chocola. Helena verneemt van een onbekende dat Simon een groot probleem heeft.

Vrijdag 9 oktober 2020

Thomas neemt zijn intrek bij zijn vader Patrick. Hans en Lut stellen zich vragen wanneer ze vernemen dat er in Chocola een vechtpartij is geweest omwille van Sara. Britt polst bij Marnix of ze kan bijklussen als model. Leon en Margot besluiten Simon aan te pakken omdat hij dronken naar kantoor is gekomen. Sara licht Arne in over haar nieuwe plan met Ecomoda.

Sara, van maandag t.e.m. vrijdag om 18.20 uur bij VTM.

Bekijk de afleveringen van Sara via deze link.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close