Quantcast
Fictie

Sara van 31 augustus tot 4 september 2020

Dertien jaar na de eerste televisie-uitzendingen scoort de telenovelle Sara nog steeds online en op televisie. Dit najaar (her)ontdek je bij VTM de avonturen van het lelijke eendje in de modewereld.

Maandag 31 augustus 2020

Helena en fotograaf Jurgen werken zeer goed samen sinds ze hun ruzie hebben bijgelegd. Hij is van mening dat ze zeer fotogeniek is en stelt voor om een portret van haar te maken. Sara is nog altijd te ziek om te gaan werken, maar het bezoek van Simon is een echte opkikker. Alexander weet dat Britt beloond wil worden voor haar discretie, maar toch is hij niet van plan om op haar eis in te gaan.

Dinsdag 1 september 2020

Na Sara heeft Simon het griepvirus te pakken. Britt maakt eindelijk kennis met de general manager van Ecomoda, maar ze is niet onder de indruk. Helena trekt naar de fotostudio van Jurgen om een portret van zichzelf te laten maken. An polst bij Marnix of hij tevreden is over zijn nieuwe loopjongen.

Woensdag 2 september 2020

Alexander eist dat Sara hem binnen het uur alle bestellingen, betalingen en verkoopcijfers van Présence bezorgt. Britt probeert in het modehuis een baan te versieren voor Daniel, die door de schuld van Alexander zijn job is kwijtgespeeld. Lut vindt dat Ellen almaar depressiever wordt en raadt haar aan om met Lieven te gaan praten. Hans bereidt in het geheim een verjaardagsfeestje voor zijn dochter Sara voor.

Donderdag 3 september 2020

Na Sara en Simon ligt nu ook Helena met griep in bed, waardoor de zakenreis naar Rijsel in het gedrang komt. Ellen beseft dat ze veel uit te praten heeft met haar ex en ze geeft Patrick afspraak in de Chocola. Sara geeft Arne carte blanche om een boekhouder voor Ecomoda te zoeken. Lieven vindt dat Simon niet goed bezig is met Sara en port hem aan om straffer uit de hoek te komen.

Vrijdag 4 september 2020

Sara kan niet met Simon op zakenreis gaan omdat haar vader een feestje voor haar verjaardag heeft georganiseerd. An stort bij Nils haar hart uit. Helena voelt zich nog altijd miserabel.

Sara, van maandag t.e.m. vrijdag om 18.20 uur bij VTM.

Bekijk de afleveringen van Sara via deze link.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close