Quantcast
Fictie

Sara van 28 september tot 2 oktober 2020

Dertien jaar na de eerste televisie-uitzendingen scoort de telenovelle Sara nog steeds online en op televisie. Dit najaar (her)ontdek je bij VTM de avonturen van het lelijke eendje in de modewereld.

Maandag 28 september 2020

Sara neemt de namiddag vrij om met Arne naar de zee te rijden. Ze wil zo weinig mogelijk aan Simon denken, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Helena nodigt fotograaf Jurgen uit voor een glas. Marnix is zeer te spreken over de schetsen van Nils, de loopjongen van Présence. Simon geeft toe aan de druk van Sara en geeft haar Présence-aandelen in ruil voor de waarborgen.

Dinsdag 29 september 2020

Simon wordt met de dag onzekerder. Hoe harder hij zijn best voor Sara doet, hoe afstandelijker en onverschilliger zij zich opstelt. An wordt twintig jaar en ze wordt in de bloemetjes gezet door Lut en door Sara. Helena confronteert haar broer met zijn verleidingspoging. Ellen beseft dat ze Patrick de waarheid over hun zoon moet vertellen en ze spreekt met hem af. Alexander bekent aan Margot dat hij met een schuldgevoel kampt.

Woensdag 30 september 2020

Marnix stelt loopjongen Nils voor om zijn assistent te worden. Patrick neemt het Ellen kwalijk dat hij van een buitenstaander heeft moeten vernemen dat Thomas zijn zoon is. Simon kan Sara overhalen om samen te gaan eten om over hun relatie te praten. Hij stelt zich schuldbewust op en bekent dat haar onverschilligheid hem gek maakt van jaloezie. Ans feestje in de Koopvaardij is een schot in de roos.

Donderdag 1 oktober 2020

Britt is van streek omdat haar auto niet meer te herstellen is. Ze heeft geen geld om een nieuwe wagen te kopen en moet een voorschot zien te versieren. Sara wordt moe en doodongelukkig van de spelletjes met Simon. Patrick stelt Ellen voor om samen de problemen met Thomas op te lossen. Helena confronteert Simon met het feit dat hij Sara heeft gezoend in Pier 19.

Vrijdag 2 oktober 2020

Simon is op straat getuige van een discussie tussen Sara en Arne. Fotograaf Jurgen opent Helena de ogen over haar relatie met Simon. Alexander is bereid om Britt voldoende geld voor een nieuwe wagen te lenen, maar hij stelt wel een belangrijke voorwaarde. Patrick krijgt ’s avonds laat een oude bekende over de vloer. Simon wil weten waarom Sara met zijn gevoelens speelt.

Sara, van maandag t.e.m. vrijdag om 18.20 uur bij VTM.

Bekijk de afleveringen van Sara via deze link.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close