Quantcast
Fictie

Sara van 26 tot 30 oktober 2020

Dertien jaar na de eerste televisie-uitzendingen scoort de telenovelle Sara nog steeds online en op televisie. Dit najaar (her)ontdek je bij VTM de avonturen van het lelijke eendje in de modewereld.

Maandag 26 oktober 2020

Leon is van mening dat Simon veel te ver is gegaan en hij neemt tijdelijk het roer over bij Présence. Bij het doornemen van alle rapporten komt hij tot verrassende inzichten. Nils probeert An duidelijk te maken dat ze niets meer dan een mascotte is voor de rijke Charles en dat wordt hem niet in dank afgenomen. Thomas krijgt in het ziekenhuis bezoek van Marnix en van zijn ouders. Lieven vraagt aan Michèle om haar zakelijke partner Jan niet alles te vertellen over de problemen bij Présence.

Dinsdag 27 oktober 2020

Britt is van mening dat Helena de perfecte directeur-generaal zou zijn en ze probeert de vechtlust van haar boezemvriendin aan te wakkeren. Simon is totaal niet meer bezig met zijn carrière. Hij kan alleen maar aan Sara denken. Leon heeft door alle miserie en onthullingen bij Présence terug een infarct gehad. Jan vermoedt dat Michèle cruciale informatie over het modehuis voor hem verzwijgt.

Woensdag 28 oktober 2020

Lieven dringt er bij Simon op aan om te stoppen met zijn zelfmedelijden en na te denken over zijn toekomst bij Présence. Lut bekent aan Hans dat ze niet kan wennen aan het leven op de buiten. Margot neemt de touwtjes in handen bij het modehuis, hoewel haar echtgenoot Leon net een zware hartoperatie heeft gehad. Patrick en Ellen groeien voorzichtig naar elkaar toe.

Donderdag 29 oktober 2020

Helena is er nog niet uit of ze directeur-generaal van Présence wil worden. Feit is dat haar beste vriendin haar aanmoedigt en dat haar broer haar ontmoedigt. Lut is blij dat Hans in haar appartement in Antwerpen wil intrekken. Nils probeert An duidelijk te maken dat het een slecht plan is om twee maanden op reis te gaan met de schatrijke Charles. Bij Sara staat er ook een reisje op het programma.

Vrijdag 30 oktober 2020

Helena bekijkt in de vergaderzaal alle kaartjes en geschenken die Sara van Simon heeft gekregen. Margot heeft slecht nieuws voor ontwerper Marnix. De problemen bij Présence maken Jan achterdochtig en hij staat er op om kennis te maken met Lieven. Lut polst bij Ellen of ze terug gevoelens heeft voor Patrick.

Sara, van maandag t.e.m. vrijdag om 18.20 uur bij VTM.

Bekijk de afleveringen van Sara via deze link.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Bekijk ook
Close
Close