Quantcast
Fictie

Sara van 24 tot 28 augustus 2020

Dertien jaar na de eerste televisie-uitzendingen scoort de telenovelle Sara nog steeds online en op televisie. Heel de zomer (her)ontdek je bij VTM de avonturen van het lelijke eendje in de modewereld.

Maandag 24 augustus 2020

Door de manoeuvres van Britt wil de echtgenote van Steven nu toch scheiden. Er valt hiermee een grote last van zijn schouders, maar toch is hij niet te spreken over Britts aanpak. Hans is van mening dat Martine de laatste tijd vertrouwd en toch raar overkomt. Sara gaat nieuwe kleren kopen in een poging om indruk te maken op Simon. Ellen zit er mee dat Thomas nog niets van zich heeft laten horen.

Dinsdag 25 augustus 2020

Sara’s zelfvertrouwen is opnieuw tot ver onder nul gedaald. Marnix verrast Simon met zijn locatievoorstel voor de modeshow. Helena zit in de put omdat Simon voor het eerst over uit elkaar gaan heeft gesproken. Lut en Hans daarentegen zijn stapelverliefd, maar zij houden hun relatie voor Sara nog geheim. Britt opent opnieuw de jacht op Lieven. Sara doet Arne een bizar voorstel.

Woensdag 26 augustus 2020

Sara betrapt Lut en Hans terwijl ze aan het zoenen zijn. Marnix heeft zijn slag thuisgehaald: Miss België en Mister Belgium lopen mee in de modeshow en fotograaf Jurgen, de aartsrivaal van Helena, zal de foto’s maken. Deze laatste knoop heeft Margot doorgehakt en samen met haar man is ze graag van de partij tijdens de modeshow. Ook Arne is aanwezig en hij valt als een blok voor een van de modellen.

Donderdag 27 augustus 2020

Britt heeft tijdens de modeshow haar moment de gloire gehad. Margot en Leon zijn van mening dat Simon meer werk moet delegeren aan Alexander. Hans en Lut genieten van hun verblijf aan de kust. Nils, de vriend van Sven, stelt An voor om in de Chocola te gaan lunchen. Alexander kan het niet hebben dat Britt en Daniël dikke maatjes zijn en Simon lijkt er een probleem mee te hebben dat Helena en fotograaf Jurgen de strijdbijl hebben begraven.

Vrijdag 28 augustus 2020

Sara wordt misselijk van de gedachte dat Simon zonder haar op zakenreis naar Rijsel gaat. Feit is wel dat ze hoge koorts heeft en ze wordt door Helena naar huis gestuurd.

Sara, van maandag t.e.m. vrijdag om 20.30 uur bij VTM.

Bekijk de afleveringen van Sara via deze link.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close