Quantcast
Fictie

Sara van 23 tot 27 november 2020

Dertien jaar na de eerste televisie-uitzendingen scoort de telenovelle Sara nog steeds online en op televisie. Dit najaar (her)ontdek je bij VTM de avonturen van het lelijke eendje in de modewereld.

Maandag 23 november 2020

Brenda wil nog altijd een artikel schrijven over de crisis bij Présence en ze probeert bij Marnix informatie te ontfutselen. Simon is Helena dankbaar omdat ze hem gisteren na de vechtpartij heeft verzorgd. Thomas volgt de raad van zijn vader op en gaat met Nils praten. Michèle heeft de indruk dat Jan op de hoogte is van de problemen bij Présence en ze overweegt open kaart te spelen.

Dinsdag 24 november 2020

Thomas moet beslissen of hij de politie zal helpen om Koen bij de kraag te vatten. Britt vertelt Helena dat er een vonk is met Alexander. Simon bezwijkt onder de druk en onthult aan Brenda hoe de vork in de steel zit bij Présence. Margot schotelt Michèle het parfumcontract voor en eist dat ze deeltijds in het modehuis komt werken. Sara bloeit alsmaar meer open op Fuerteventura.

Woensdag 25 november 2020

Leon maakt zich zorgen omdat zijn echtgenote dag en nacht voor Présence aan het werk is. Margot heeft het inderdaad niet gemakkelijk en zeker niet als Helena kordaat stelt dat de breuk met Simon definitief is. Thomas zet samen met de politie een val op voor Koen. Op Fuerteventura wordt Sara uitgenodigd voor een wandeling.

Donderdag 26 november 2020

Nils is jaloers omdat An haar ex-vriendje Thomas tot held heeft gebombardeerd. Margot heeft een zware vergadering met Jan, de vennoot van Michèle. Hans kan Lut eindelijk zijn verrassing geven. Brenda kan er nog altijd niet bij dat Simon verliefd is geworden op het lelijke eendje Sara. Leon heeft een openhartig gesprek met Lieven. Op Fuerteventura trekt Sara haar stoute schoenen aan.

Vrijdag 27 november 2020

Op vraag van Leon onderneemt Lieven een nieuwe poging om Simon te overtuigen de draad opnieuw op te pakken bij Présence. Helena viert samen met Steven de start van het nieuwe hoofdstuk in haar leven. Op Fuerteventura slaagt Sara er nog altijd niet in om Simon te vergeten. Ze weet echter dat de tijd alle wonden heelt. Of is het iemand anders.

Sara, van maandag t.e.m. vrijdag om 18.20 uur bij VTM.

Bekijk de afleveringen van Sara via deze link.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde berichten

Close