Quantcast
Fictie

Sara van 21 tot 25 september 2020

Dertien jaar na de eerste televisie-uitzendingen scoort de telenovelle Sara nog steeds online en op televisie. Dit najaar (her)ontdek je bij VTM de avonturen van het lelijke eendje in de modewereld.

Maandag 21 september 2020

Helena wil van Sara weten wie de nieuwe minnares van Simon is. Thomas heeft eindelijk een teken van leven gegeven. Martine dringt opnieuw de woning van Hans binnen, hoewel hij haar duidelijk heeft gemaakt dat hij haar niet meer wil zien. Helena is het beu om alleen voor haar relatie te vechten en ze neemt een grote beslissing.

Dinsdag 22 september 2020

Hans en Lut hebben Martine ontmaskerd. Sara vraagt aan Arne om met haar naar het feestje van Esther Bossiers te gaan. Britt polst bij Daniël of hij het ziet zitten om te gaan samenwonen. Alexander begaat een grote stommiteit. Margot maakt zich zorgen over de toekomst van Présence en ze dringt bij haar man aan om tijdelijk terug de leiding te nemen.

Woensdag 23 september 2020

Britt is razend omdat Daniël niets meer van zich heeft laten horen. Ze versiert een zakenlunch met Arne in de hoop te ontdekken wat Daniël uitspookt. Simon heeft het er moeilijk mee dat Sara zich opeens afstandelijk opstelt en hij wil weten wat hij verkeerd heeft gedaan. Alexander is nu toch bereid om de huur van Britt te betalen.

Donderdag 24 september 2020

Tijdens het feest van Esther krijgt Britt eindelijk nieuws over Daniël en ze stelt Simon en Sara voor om samen naar het appartement van Lieven te gaan. Margot en Leon maken zich steeds meer zorgen over de toekomst van Présence en Hans pijnigt zijn hersenen over zijn dochter. Sara bekent hem dat ze zich verschrikkelijk alleen voelt. Ontwerper Marnix zit voor het eerst in zijn leven zonder inspiratie.

Vrijdag 25 september 2020

Britt heeft een dag vrijaf genomen om de dood van Daniël een plaats te geven. Ze reageert zeer vijandig wanneer Alexander haar bezoekt. Simon is uit zijn lood geslagen omdat Sara zich zeer koel en zakelijk blijft opstellen en hij gaat geloven dat Arne wel degelijk haar lief is. Helena ziet nu pas de gewaagde foto’s die Jurgen van haar heeft gemaakt. Marnix heeft nog altijd geen inspiratie en hij wil met vakantie gaan.

Sara, van maandag t.e.m. vrijdag om 18.20 uur bij VTM.

Bekijk de afleveringen van Sara via deze link.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close