Quantcast
Fictie

Sara van 19 tot 23 oktober 2020

Dertien jaar na de eerste televisie-uitzendingen scoort de telenovelle Sara nog steeds online en op televisie. Dit najaar (her)ontdek je bij VTM de avonturen van het lelijke eendje in de modewereld.

Maandag 19 oktober 2020

Helena en Steven halen zoete herinneringen op aan hun kalverliefde en laten zich meeslepen door hun emoties. Ondertussen vraagt Simon zich af of hij en Helena elkaar wel graag genoeg zien om te trouwen. Bij zijn terugkeer uit Rijsel krijgt Lieven te horen dat hij met Michèle moet samenwerken zodat er snel drie nieuwe parfums kunnen worden gelanceerd. Marnix blijft zich zorgen maken over Thomas en hij neemt contact op met Ellen. Sara’s besluit staat vast: ze gaat in op het voorstel van Esther.

Dinsdag 20 oktober 2020

Ellen en Patrick maken zich grote zorgen over de gezondheid van hun zoon. Arne heeft de ondankbare opdracht om Nils te vertellen dat Ecomoda terug een slapend bedrijf wordt. Simon vertelt aan Lieven dat hij geen vat meer heeft op Sara. Helena panikeert wanneer Steven bij Présence opduikt. Hij wil weten hoe het met haar gaat na gisteren.

Woensdag 21 oktober 2020

Thomas is in het ziekenhuis opgenomen. Margot weigert te aanvaarden dat het huwelijk van Simon en Helena niet doorgaat en ze verplicht haar zoon zijn verstand te gebruiken. Sara heeft groot nieuws voor Lut en Hans. Arne heeft er zich nog niet mee verzoend dat Ecomoda terug moet inslapen en hij probeert Sara tegen beter weten in op andere gedachten te brengen.

Donderdag 22 oktober 2020

Bij aanvang van de directieraad blijkt dat het cijferrapport nog niet gekopieerd is. Heeft Sara een steek laten vallen of is dit een zeer bewuste zet? Hoe dan ook, Margot maakt van het oponthoud gebruik om alle directieleden uit te nodigen op het huwelijk van Simon en Helena. Marnix is er zeker van dat Koen de inbraak bij Alexander heeft gepleegd en hij alarmeert de politie. Jan vraagt aan zijn zakelijke partner Michèle om haar principes aan de kant te schuiven.

Vrijdag 23 oktober 2020

Tijdens de directieraad zijn alle lijken uit de kast gevallen. Leon beseft dat zijn zoon niet langer aan het roer van Présence kan staan en hij overweegt om tijdelijk de leiding te nemen. Voor Simon is dit een opdoffer, maar nog veel erger is dat Sara ontslag heeft genomen. Hij kan en wil haar niet laten gaan. An is in de ban van de rijke Charles en geniet van zijn verwennerijen. Hoewel ze nog niet lang samenwerken, vertrouwt Lieven alle problemen aan Michèle toe.

Sara, van maandag t.e.m. vrijdag om 18.20 uur bij VTM.

Bekijk de afleveringen van Sara via deze link.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close