Quantcast
Fictie

Sara van 17 tot 21 augustus 2020

Dertien jaar na de eerste televisie-uitzendingen scoort de telenovelle Sara nog steeds online en op televisie. Heel de zomer (her)ontdek je bij VTM de avonturen van het lelijke eendje in de modewereld.

Maandag 17 augustus 2020

Zowel Sara als Hans is opgestaan met een gelukzalige glimlach op de lippen. An voelt zich verloren zonder Thomas en ze gaat zelfs aan zijn liefde twijfelen.

Dinsdag 18 augustus 2020

Alexander bezoekt Leon in het ziekenhuis en lanceert het voorstel om Présence-winkels in Frankrijk te openen. Tijdens de tentoonstelling van fotograaf Jurgen maakt Helena zich belachelijk.

Woensdag 19 augustus 2020

Leon ligt nog altijd in het ziekenhuis, waar hij zich druk maakt over de winkelketen die Présence in Frankrijk wil beginnen. Helena is kwaad op Simon omdat hij vannacht niet naar huis is gekomen.

Donderdag 20 augustus 2020

De spanningen tussen Simon en Helena lopen hoog op. Hij ziet het niet zitten om met zijn verloofde die voortdurend aan zijn trouw twijfelt, op prospectie naar Rijsel te gaan.

Vrijdag 21 augustus 2020

Margot maakt zich zorgen over de relatie van haar zoon en ze vraagt Helena om in het belang van Présence en van Simon mee te gaan naar Rijsel. Alexander deelt deze mening niet.

Sara, van maandag t.e.m. vrijdag om 20.30 uur bij VTM.

Bekijk de afleveringen van Sara via deze link.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Bekijk ook
Close
Close