Quantcast
Fictie

Sara van 16 tot 20 november 2020

Dertien jaar na de eerste televisie-uitzendingen scoort de telenovelle Sara nog steeds online en op televisie. Dit najaar (her)ontdek je bij VTM de avonturen van het lelijke eendje in de modewereld.

Maandag 16 november 2020

Margot heeft de verantwoordelijkheden van Simon overgeheveld naar Lieven. Ze weet dat dit een goede zakelijke beslissing is, maar haar moederhart bloedt. Ze kan haar zorgen niet delen met Leon, want zijn hart kan de stress niet aan. Arne is verrast wanneer zijn advocate vertelt dat ze zwanger is. Ellen besluit haar zoon te vertellen dat An een relatie heeft met Nils. Op Fuerteventura leert Sara het modeteam beter kennen.

Dinsdag 17 november 2020

Sara kan er niet bij dat de medewerkers van Esther vriendelijk tegen haar zijn en ze vraagt zich af wat erachter zit. Nils toont Thomas de foto’s van het romantisch uitje naar Parijs. Britt moedigt Helena aan om op zakelijk vlak haar kwaliteiten in de verf te zetten en in haar persoonlijk leven een romance met Steven te beginnen.

Woensdag 18 november 2020

Thomas voelt zich ellendig omdat An verliefd is geworden op Nils. Op Fuerteventura probeert Sara haar hoofd leeg te maken tijdens een urenlange wandeling. Vakbondsafgevaardigde Steven moet vanaf nu met Margot vergaderen en hij is er niet over te spreken dat ze zelfs geen ruimte laat voor onderhandeling. Britt richt haar pijlen op Alexander en ze gaat met hem eten in de Koopvaardij.

Donderdag 19 november 2020

Helena zit in de knoei met haar gevoelens. Simon vraagt zijn moeder om hem een nieuwe kans te geven bij Présence. Alexander gelooft niet dat het modehuis nog een toekomst heeft en hij vertelt aan Britt dat hij overweegt om zelf een bedrijf op te starten. Hans begint de voordelen van het leven in de stad in te zien. Op Fuerteventura geniet Sara van de prospectie.

Vrijdag 20 november 2020

Brenda luistert op restaurant het gesprek tussen Alexander en Britt af en ontdekt zo dat Présence in zeer slechte papieren zit. Ze licht Jan meteen in over de crisis in het modehuis en gaat zelf de confrontatie aan met Simon. Hij drinkt nog altijd meer dan goed voor hem is en raakt zelfs betrokken bij een ordinaire vechtpartij.

Sara, van maandag t.e.m. vrijdag om 18.20 uur bij VTM.

Bekijk de afleveringen van Sara via deze link.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close