Quantcast
Fictie

Sara van 14 tot 18 september 2020

Dertien jaar na de eerste televisie-uitzendingen scoort de telenovelle Sara nog steeds online en op televisie. Dit najaar (her)ontdek je bij VTM de avonturen van het lelijke eendje in de modewereld.

Maandag 14 september 2020

Alexander licht Leon in over zijn plan om zich samen met Helena terug te trekken uit Présence. Helena klaagt tegen Britt dat Simon haar niet meer aanraakt sinds hij terug is uit Rijssel. Lut verhuist haar kleren naar de woning van Hans en Sara. Daniël toont Britt de oprichtingsakte van Ecomoda.

Dinsdag 15 september 2020

Simon heeft de plooien met Helena kunnen gladstrijken. Hun huwelijk gaat dus door, maar wel op zijn voorwaarden. Lut en Hans wonen sinds kort samen en zitten volop in de ontdekkingsfase van elkaars gewoontes. Sara panikeert wanneer topmodel Viviane in het kantoor van Simon opduikt.

Woensdag 16 september 2020

Martine heeft nog altijd een sleutel van Hans’ woning en maakt daar schaamteloos misbruik van. Simon wil dat Lieven naar Rijsel gaat. An is in de ban van Filip en ze bekijkt het leven alleen nog door zijn ogen. Sara gaat naar de tentoonstelling van Jurgen, de fotograaf die de laatste show van Présence voor zijn rekening heeft genomen. Daniël heeft belangrijk nieuws voor Britt.

Donderdag 17 september 2020

Simon heeft Sara naar het appartement van Lieven gebracht om over hun relatie te praten. Lut schrikt wanneer ze bij haar thuiskomst Hans met Martine in de zetel ziet zitten. Helena klopt midden in de nacht bij Britt aan om over de fotosessie bij Jurgen en over haar gevoelens voor Simon te praten. An wil niets meer te maken hebben met Filip, de neef van Sara.

Vrijdag 18 september 2020

Sara heeft eindelijk door wat er aan Martine is veranderd. Simon bekent aan Lieven dat Sara sinds een tijdje meer voor hem betekent dan nodig is voor Présence.

Sara, van maandag t.e.m. vrijdag om 18.20 uur bij VTM.

Bekijk de afleveringen van Sara via deze link.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close