Quantcast
Fictie

Sara van 12 tot 16 oktober 2020

Dertien jaar na de eerste televisie-uitzendingen scoort de telenovelle Sara nog steeds online en op televisie. Dit najaar (her)ontdek je bij VTM de avonturen van het lelijke eendje in de modewereld.

Maandag 12 oktober 2020

Patrick polst bij zijn zoon of hij nog gevoelens heeft voor An. Leon overweegt om de leiding bij Présence opnieuw op zich te nemen, tot hij er zeker van is dat Alexander te vertrouwen is. Ondertussen heeft Simon een belangrijke mededeling voor het personeel. Koen blijft Alexander lastigvallen. Hans wil weten wat er met zijn dochter aan de hand is en hij probeert met haar te praten.

Dinsdag 13 oktober 2020

In ruil voor een autolening is Britt bereid om Alexander bewijzen in handen te geven over Sara’s aandeel in Ecomoda. Simon wil de parfumlijn uitbreiden en hij maakt een afspraak met Michèle. Sara heeft op kantoor een aanvaring met Helena.

Woensdag 14 oktober 2020

Meteen na zijn babbel met Lut stelt Nils An voor om samen naar de bioscoop te gaan. De zakenpartner van Michèle, Jan, polst bij modejournaliste Brenda naar de financiële toestand van Présence en naar de leiderskwaliteiten van Simon. Deze laatste en zijn ouders worden door Alexander geconfronteerd met de oprichtingsakte van Ecomoda. Ellen krijgt verontrustend nieuws van haar ex-man Patrick.

Donderdag 15 oktober 2020

Sara vraagt zich luidop af waarom ze voor Simon blijft liegen en dan nog wel tegen Leon en Margot, twee mensen die ze respecteert. Simon is haar dankbaar omdat ze hem alweer gered heeft. Nils is teleurgesteld wanneer An haar vriendin Elke meebrengt naar hun date. Thomas is bij zijn vader Patrick vertrokken uit angst dat de politie hem op het spoor komt. Sara neemt een belangrijke beslissing.

Vrijdag 16 oktober 2020

Thomas heeft onderdak gevonden bij Marnix. Die maakt zich zorgen over de koortsaanvallen van zijn logé en alarmeert een bevriend huisdokter. Sara hakt een moeilijke knoop door en achterhaalt hoe Alexander de oprichtingsakte van Ecomoda in handen heeft gekregen. Helena heeft een villa gevonden waar zij en Simon na hun huwelijk zullen intrekken.

Sara, van maandag t.e.m. vrijdag om 18.20 uur bij VTM.

Bekijk de afleveringen van Sara via deze link.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close