Quantcast
Fictie

‘Sara’ van 11 tot 15 januari 2021

Dertien jaar na de eerste televisie-uitzendingen scoort de telenovelle ‘Sara’ nog steeds online en op televisie. Bij VTM (her)ontdek je de avonturen van het lelijke eendje in de modewereld.

Maandag 11 januari 2021

Steven volgt de raad van Simon op en probeert de brokken met Helena te lijmen, maar ze staat net op het punt om naar Rijsel te vertrekken. Britt maakt zich hoe langer hoe meer zorgen over Alexander, die ’s nachts of ligt te woelen of nachtmerries heeft. Hij beseft dat hij de waarheid niet langer kan verzwijgen, maar is hij ook moedig genoeg? Sara heeft een speciaal verzoek voor de personeelsleden van Présence.

Dinsdag 12 januari 2021

Sara heeft het hoofdstuk Simon definitief afgesloten, maar toch mist ze hem nu hij in Denemarken zit. De dag van Thomas is om zeep zodra An hem vertelt dat hun liefjes gezoend hebben. Ook Britt loopt er als een donderwolk bij en ze vertelt aan iedereen die het horen wil dat ze Alexander haat. Sara voelt zich ongemakkelijk wanneer Martine haar op het werk bezoekt.

Woensdag 13 januari 2021

Bij Présence gonst het van de geruchten over Simon en Ella, de knappe blondine die vanuit Kopenhagen is overgekomen. De roddels bereiken in geen tijd Sara en ze is van slag, hoewel ze zichzelf voorhoudt dat het haar niet interesseert wat Simon doet. Michèle ziet het niet meer zitten om nog met Lieven samen te werken sinds ze op de hoogte is van zijn handleiding om Sara te verleiden. Thomas vraagt relationeel advies aan An.

Donderdag 14 januari 2021

Voor Sara is het een hele opgave om met Simon en Ella te gaan eten. Alexander is er als de dood voor dat Britt naar de politie zal stappen en hij vraagt raad aan Margot. Hans krijgt het niet over zijn hart om Martine weg te sturen wanneer ze bij hem thuis aanklopt. Marnix kan niet verstoppen dat hij jaloers is op de aandacht die Nils met zijn eerste collectie krijgt. Het is terug dik aan tussen Helena en Steven, maar zijn ex hangt als een schaduw boven hun geluk.

Vrijdag 15 januari 2021

Michèle neemt Lieven in vertrouwen over het meesterplan van haar vennoot Jan. Sara is blij verrast omdat Esther aan Jakob heeft gevraagd de styling van de werknemers te doen, die de eerste collectie van Nils zullen showen. Helena, Alexander en Sara krijgen alledrie hetzelfde voorstel. Helena confronteert Steven met zijn leugen van gisteren.

‘Sara’, van maandag t.e.m. vrijdag om 18.20 uur bij VTM.

Bekijk de afleveringen van ‘Sara’ via deze link.

Tags
Toon meer

Gerelateerde berichten

Close