Quantcast
Najaar 2020

Samson & Marie vanaf vandaag te bekijken op Ketnet en online!

Ketnet verwelkomt vanaf vandaag – maandag 28 september – Samson & Marie in de grote Ketnet-familie. Vandaag zijn dan eindelijk de langverwachte afleveringen te zien zijn op Ketnet en online.

Samson & Marie

Met Samson & Marie leren de Ketnetters een nieuw maar vertrouwd duo kennen. Echter spelen de avonturen zich niet meer af in de Dorpstraat 101 maar in een busje met nummerplaat bus 101. Elke aflevering trekken de twee dikke vrienden er op uit met hun kampeerbusje en beleven ze veel kleine avonturen. Ze lachen, spelen en zingen er op los en maken soms ook eens ruzie, net zoals alle dikke vrienden. Af en toe duiken er ook een aantal vertrouwde gezichten op, zoals de burgemeester, Alberto en Van Leemhuyzen. Niet enkel de Ketnetters gaan kunnen genieten van de avonturen van Samson & Marie. De reeks zal ook te zien zijn in Nederland.

Ketnet verwelkomt Marie in de grote Ketnet-familie

Samson & Marie – © VRT

Voor Ketnet voelt Samson & Marie als thuiskomen, want ook Samson & Gert was jarenlang te bekijken op Ketnet. De eerste aflevering van Samson & Gert werd uitgezonden op 2 september 1990, ondertussen bijna 30 jaar geleden. Gert kondigde vorig jaar aan dat hij afscheid zou nemen. Met dochter Marie was de opvolging verzekerd en kreeg Samson er een extra baasje bij. En nu, 30 jaar na de eerste aflevering van Samson & Gert, zetten Samson & Marie dat verhaal in een nieuw jasje verder op Ketnet.

Samson & Marie, vanaf 28 september iedere dag op Ketnet en altijd digitaal via de website, app en YouTube kanalen van Ketnet en Ketnet Junior en op VRT NU.

Bekijk de afleveringen van Samson & Marie via deze link.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close