Voorjaar 2018

Ruth Beeckmans breekt record van Ed Sheeran

Op 3 januari 2018 viert Beste Kijkers zijn terugkeer door 2017 op een héél gepaste wijze uit te zwaaien: er nog eens smakelijk om lachen. Nathalie Meskens verzamelt de beste fragmenten van het afgelopen jaar in het minst miserabele jaaroverzicht van allemaal. Nathalie wordt geflankeerd door haar kijkvrienden Sven De Ridder en Ruth Beeckmans, die de volgende weken Tine Embrechts vervangt. Tine werd onlangs mama en rust nog even uit. Sven en Ruth brengen voor deze feestelijke gelegenheid grand cru Jacques Vermeire en smakelijk ovenhapje Jens Dendoncker mee.

Samen banen ze zich een weg door de vuurwerkshow aan fragmenten die Nathalie op hen afvuurt. 2017 was het jaar van ‘fake news’, aan het panel dus om de valse nieuwsberichten te ontmaskeren. Ze zoeken ook een antwoord op de vragen ‘Hoe Loopt Dit Af?’, ‘Wie Van De Drie?’, ‘Wat Is De Link?’, ‘Wat Zie Je Niet?’ en ‘Waar Kijken Ze Naar?’. Voor die laatste ronde trok Beste Kijkers in ware eindejaarsstijl naar de kerstmarkt, waar voorbijgangers hun ongezouten mening gaven over een aantal programma’s.

EEN MOND VOL SNOEP

Zanger Ed Sheeran was in 2017 overal en brak het ene muzikale record na het andere, maar voor één record wordt hij genadeloos verslagen door Ruth Beeckmans: zij bewijst dat er nóg meer Maltesers in haar mond passen dan 55 in die van Ed. Terwijl de opvallendste thema’s uit 2017 elkaar opvolgen, ontdekken we onder andere wie er afgelopen jaar het hardst gesukkeld heeft op tv. Nathalie wordt bovendien verrast door special guest Ferre, die afgelopen zomer in quizprogramma ‘Switch’ al bewees dat hij op élke vraag het juiste antwoord kent: Nathalie Meskens.

Beste kijkers, nieuw seizoen vanaf woensdag 3 januari om 21.05 uur bij VTM.
Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie