Quantcast
Televisie

Radio Gaga neemt afscheid met Ronde van Vlaanderen

Radio Gaga heeft de voorbije drie jaar bij vele Vlamingen een gevoelige snaar geraakt. Volgende woensdag komt er definitief een einde aan het hartverwarmende programma. Maar Joris Hessels en Dominique Van Malder nemen afscheid in schoonheid met een bijzondere aflevering.

Voor die allerlaatste aflevering gebruiken ze de caravan eindelijk waarvoor die gemaakt is: erin slapen en eten, en vooral: onderweg zijn.

In Ronde van Vlaanderen gaan ze voor een keer namelijk niet naar één specifieke biotoop, maar wel naar een aantal mensen die de voorbije drie seizoenen te gast waren in de Radio Gaga-caravan, en die op hen een onuitwisbare indruk hebben gemaakt.

Zoals Georges (‘Jos’) en Yvonne, die Joris en Dominique twee jaar geleden leerden kennen in Pellenberg, toen beide benen van Georges (Jos) net geamputeerd waren. Of Alicia, die ze vorig jaar ontmoetten in het Zeepreventorium, waar ze behandeld werd voor obesitas. En  Patricia, die langskwam in de gesloten jeugdinstelling van Mol, waar haar zoon verbleef wegens agressieproblemen.

Radio Gaga, woensdag 1 november om 20.45 uur op Canvas en vrtnu.be.

Radio Gaga is een programma van De chinezen voor Canvas.

Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde berichten

Close