Quantcast
Fictie

Professor T. van 24 tot 28 augustus 2020

In 2015 leerde de Eén-kijker voor de eerste keer Professor T. kennen. Ondertussen hebben Frankrijk, Duitsland, Tsjechië en binnenkort ook het Verenigd Koninkrijk een eigen versie over de briljante – en de soms ook iets te directe – politieconsultant Jasper Teerlinck, alias professor T. Ontdek opnieuw of voor de eerste keer de avonturen van professor T. op Eén.

Maandag 24 augustus 2020

(Seizoen 1 – aflevering 8 : Katvanger)

Antwerpen wordt opgeschrikt door een dubbele moord. In volle avondspits worden een bekende cocaïnedealer en zijn minnares in hun auto neergeschoten door een gemaskerde dader. Er wordt gedacht aan een afrekening.

Dinsdag 25 augustus 2020

(Seizoen 1 – aflevering 9 : Moederliefde)

Een au pair komt na haar vrije avond thuis. Zij vindt haar werkgever bewusteloos in de woonkamer, terwijl zijn zoontje van zes spoorloos is verdwenen. Het onderzoek wijst in de richting van de zakenpartner van de vader.

Woensdag 26 augustus 2020

(Seizoen 1 – aflevering 10 : De zaak-Seynaeve)

Dirk Seynaeve wordt op heterdaad betrapt bij het lijk van zijn werkgever-kasteelheer met het moordwapen in de hand. Nochtans ontkent hij alle schuld. Parallel met het geruchtmakend assisenproces over de zaak heeft professor T. Annelies uitgenodigd om het proces in de les toe te lichten. T. vermoedt dat Seynaeve de waarheid spreekt en onschuldig is.

Donderdag 27 augustus 2020

(Seizoen 1 – aflevering 11: De nalatenschap)

Tijdens een officiële gelegenheid wordt een mislukte aanslag gepleegd op een vooraanstaand zakenman. Enkele dagen later wordt de man in zijn eigen huis vermoord, al wordt het lijk niet gevonden.

Vrijdag 28 augustus 2020

(Seizoen 1 – aflevering 12: De jaartalmoorden deel 1)

Een man wordt gewurgd teruggevonden met een geblakerd gezicht. Op zijn borst is het getal 1991 gekerfd. Als 24 uur later een nieuw slachtoffer valt, ook met een jaartal in zijn lichaam gekerfd, beseffen de speurders dat er een seriedoder aan het werk is.

Professor T. , van maandag t.e.m. vrijdag rond 23.00 uur op Eén.

Bekijk de afleveringen van Professor T. via deze link.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close