Quantcast
Fictie

Professor T. van 17 tot 21 augustus 2020

In 2015 leerde de Eén-kijker voor de eerste keer Professor T. kennen. Ondertussen hebben Frankrijk, Duitsland, Tsjechië en binnenkort ook het Verenigd Koninkrijk een eigen versie over de briljante – en de soms ook iets te directe – politieconsultant Jasper Teerlinck, alias professor T. Ontdek opnieuw of voor de eerste keer de avonturen van professor T. op Eén.

Maandag 17 augustus 2020

(Seizoen 1 – aflevering 3 : De doorlichting)

De inspectrice van een school-evaluatieteam wordt thuis vermoord. Op het eerste gezicht is het een roofmoord, maar inspecteur Donckers heeft haar twijfels. Zij ontdekt met T. dat de directeur van de school die werd doorgelicht een motief heeft. Mogelijk zou de school een slecht rapport krijgen. Maar ook de echtgenoot van de inspectrice is een mogelijke dader. Zij zouden namelijk gaan scheiden en daar zou de man financieel zwaar onder lijden.

Dinsdag 18 augustus 2020

(Seizoen 1 – aflevering 4 : Dubbelleven)

Een eerstejaarsstudent in de rechten is spoorloos verdwenen. Mogelijk is het een wanhoopsdaad, maar de speurders ontdekken al snel dat er meer aan de hand is. Hoewel hij van simpele komaf is, staat er toch heel veel geld op zijn rekening.

Woensdag 19 augustus 2020

(Seizoen 1 – aflevering 5 : De hotelmoord)

Een gerenommeerd plastisch chirurg wordt in een hotelkamer vermoord teruggevonden. De vrouw met wie hij de kamer deelde, is spoorloos verdwenen. Wanneer zij wordt gevonden denken de speurders dat haar jaloerse man wel eens de dader zou kunnen zijn.

Donderdag 20 augustus 2020

(Seizoen 1 – aflevering 6 : Tamara)

Een callgirl wordt dood aangetroffen in haar appartement. De speurders hebben snel door dat het om een geënsceneerde zelfmoord gaat. Professor T. is zwaar aangedaan als de callgirl Tamara blijkt te zijn.

Vrijdag 21 augustus 2020

(Seizoen 1 – aflevering 7 : De maskermoorden)

De gruwelijke moord op een echtpaar blijkt een exacte kopie te zijn van een moord die tien jaar ervoor werd gepleegd. De dader van die moord zit echter nog achter de tralies.

Professor T. , van maandag t.e.m. vrijdag rond 23.00 uur op Eén.

Bekijk de afleveringen van Professor T. via deze link.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close