Quantcast
Najaar 2019

Philippe Geubels is kandidaat Slimste Mens maar krijgt 3 straffe concurrenten

Dit najaar keert ‘De Slimste Mens ter Wereld’ terug op VIER. Erik Van Looy trekt nu al een eerste blik topnamen open, met als blikvanger komiek Philippe Geubels, die de jurystoel inruilt voor een deelname als kandidaat. 

Ongetwijfeld dé meest verrassende naam in het lijstje: Philippe Geubels (38). De komiek is sinds 2008 een vaste waarde in de jury van ‘De Slimste Mens ter Wereld’, maar dit najaar keert Geubels terug als kandidaat, om voor een tweede keer zijn kans te wagen.

© SBS Belgium
© SBS Belgium

Ook Jeroen Meus (41) is terug voor een herkansing. De tv-kok van ‘Dagelijkse Kost’ en presentator van ‘Twee Tot De Zesde Macht’ speelde eerder mee in 2014. Hij strandde toen op twee deelnames. 

Binnenkort ruilt zangeres Natalia (38) dan weer haar stoel van ‘The Voice Van Vlaanderen’ in voor een plaats tegenover presentator Erik Van Looy.

Daarnaast doet Bart Schols (45), het vaste gezicht van het Canvas-programma ‘De Afspraak’, ook een gooi naar de winst. Enkele VRT-verslaggevers zijn al eerder met de hoofdprijs gaan lopen (Xavier Taveirne, Linda De Win, Gilles De Coster, Freek Braeckman), dus Schols heeft een reputatie hoog te houden.

Het 17e seizoen van De Slimste Mens ter Wereld keert terug dit najaar.

Tags
Toon meer

Dean Van Gucht

Oprichter en hoofdredacteur bij MUDOO.

Gerelateerde Artikelen

Close