Quantcast
Televisie

Op zoek naar cocktails en sombrero’s in ‘Reclame AUB’

De zon opzoeken in Mexico, of in het druilerige Belgenlandje blijven? De 3 nieuwe kandidaten in de voorlaatste aflevering van ‘Reclame AUB’ weten het vanavond wel. Zon, zee, strand en enkele lekkere cocktails: wie droomt er niet van? Maar er kan er maar eentje aanspraak maken op de reis…

Bartel Arnaert is specialist personeelszaken in het OCMW van Wervik, maar hij helpt zijn vrouw vaak reclame maken voor haar lingeriezaak. Hij treedt dus aan met kennis van zaken, maar toch is de man lichtjes zenuwachtig. Hetzelfde kan gezegd worden van host Nathalie Meskens, want zij voelt zich altijd wat ongemakkelijk wanneer de politie in de buurt is. Lukas Vanden Berghe uit Bekkevoort is inspecteur bij de lokale politie Antwerpen en is het gewoon zijn target te klissen, maar lukt hem het ook om in de zevende aflevering van Reclame AUB met de reis aan de haal te gaan? Joke Tanghe uit Kampenhout is consulent bij het comité voor bijzondere jeugdzorg in Brussel en is dol op reclame. “Wanneer er een nieuw koekje passeert, zal ik dat zeker gaan testen”, klinkt het.

Ook de 3 BV’s die aantreden op donderdag 16 januari zetten hun beste beentje voor. William Boeva, de grootste comedyvedette van het ogenblik, of beter, de kleinste, werd verkozen tot grappigste product op Humo’s Comedy Cup 2012. Presentatrice Hanne Troonbeeckx leende haar lichaam en stem aan een spotje voor een wellnesscentrum en de Antwerpse acteur Axel Daeseleire leed een tijdje terug kou in een ING-spot. In de studio proberen de 3 bekende koppen hun ervaring om te zetten in kennis, in de hoop samen met hun spelpartner de finale te halen met als inzet die zonnige week Mexico.

Van wie leenden de Strangers de melodie voor hun song voor ’t Amerikaantje? Hoe ziet Nathalie Meskens eruit als ze een Duracell konijn nadoet? Wat is dendrofilie? Voor welk parfummerk haalde Brad Pitt zijn beste poëzie boven en hoeveel hield hij over aan deze spot? De antwoorden in de voorlaatste aflevering van ‘Reclame AUB’.

‘Reclame AUB’, aflevering 7 op donderdag 16 januari 2014 om 20u35 bij VTM.

Tags
Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Close