Familie

Ook Maarten maar tijdelijk in Familie

Eerder deze week deelde we u mee dat Chris Van Tongelen zijn terugkeer in Familie tijdelijk is, en nu blijkt dat Michael Vroemans ook slechts tijdelijk is. Maar er staat Maarten wel wat te gebeuren. Dat vertelt de acteur aan Primo. 

Na een afwezigheid van bijna 3 jaar is Michael Vroemans (Maarten) terug te zien in Familie. Ondanks dat de acteur in maart 2015 zijn definitief afscheid aankondigde, staat hij nu weer terug op de set.

“Ik had destijds mijn buik vol van het acteren. Niet alleen in ‘Familie’, maar in het algemeen. Het was allemaal eventjes genoeg geweest. Ik had tijd nodig om te herbronnen en die heb ik voluit benut.” – Michael Vroemans

Over hoe de makers van Familie hem opnieuw contacteerde, wist de acteur het volgende te vertellen:

“Ze belden al in september 2016 met de vraag of ik een kleine scène wou opnemen waarin Maarten skypete met de bomma. Die scène werd verwerkt in de uitzending rond het 25-jarige jubileum van de reeks. Een paar weken later werd ik opnieuw gebeld met de vraag of ik eventueel wou terugkeren als Maarten, maar als gastpersonage. Beperkt in tijd. Daarop zei ik ‘ja’.”

De kijkers van Familie hoeven niet te treuren, want Michael sluit niet uit dat zijn personage ooit nog terugkeert:

“Er staat Maarten wel wat te gebeuren. Ik sluit niet uit dat hij nog eens terugkeert. Het kan goed zijn dat ik volgend jaar weer een paar maanden in ‘Familie’ te zien ben. Waarom niet?’

Familie, elke werkdag om 20.00 uur bij VTM.

Bron: Primo

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie