Quantcast
Disney+

Ontdek hier de trailer van de kerstfilm Godmothered

De nieuwe trailer van de betoverende kerstkomedie, “Godmothered”, met in de hoofdrollen Isla Fisher en Jillian Bell. De film zal exclusief op Disney+ te zien zijn vanaf vrijdag 4 december 2020.

‘Godmothered’ speelt zich af in de kerstperiode en is een komedie over Eleanor, een jonge, onervaren goede fee-in-opleiding (Jillian Bell) die, wanneer ze hoort dat haar gekozen beroep met uitsterven wordt bedreigd, besluit de wereld te laten zien dat mensen nog steeds goede feeën nodig hebben.

Eleanor vindt een oude brief terug van een 10-jarig meisje in nood. Wanneer ze haar opspoort ontdekt Eleanor dat het meisje, Mackenzie, inmiddels een 40-jarige alleenstaande moeder (Isla Fisher) is die voor een lokale nieuwszender in Boston werkt. Nadat ze haar man enkele jaren geleden verloren is, heeft Mackenzie het idee van “Happily Ever After” bijna opgegeven, maar Eleanor is vastbesloten om Mackenzie een geluk-make-over te geven, of ze dat nu leuk vindt of niet.

“Godmothered” is geregisseerd door Sharon Maguire (“Bridget Jones’s Diary”, “Bridget Jones’s Baby”) en geproduceerd door Justin Springer (“Dumbo”, “TRON: Legacy”) met een scenario van Kari Granlund (“Lady and the Tramp” ) en Melissa K. Stack (“The Other Woman”). Diane L. Sabatini (“Lady and the Tramp”), Tom Pollock (“Ghostbusters: Afterlife”), Ivan Reitman (“Ghostbusters”) en Amie Karp (“Ghostbusters: Afterlife”) dienden als uitvoerende producenten.

In “Godmothered” zijn eveneens rollen weggelegd voor Santiago Cabrera, Mary Elizabeth Ellis, Jane Curtin, June Squibb, Jillian Shea Spaeder, Willa Skye, Artemis Pebdani, Utkarsh Ambudkar en Stephnie Weir.

Godmothered, vanaf 4 december 2020, op Disney+

Tags
Toon meer

Gerelateerde berichten

Close