Quantcast
Voorjaar 2017

Ontdek wie de 7 sidekicks van Otto-Jan Ham worden

Wetenschappers en trendwatchers zeggen allemaal hetzelfde: 2017 wordt een jaar met veel actualiteit. En laat dat nu net spek naar de bek van De Ideale Wereld zijn. Meer nog, uw favoriete duidingsprogramma heeft er zelfs zin in.

Zo wordt Otto-Jan vanaf nu in de studio bijgestaan door niet één maar zeven sidekicks (waarmee De Ideale Wereld zich als eerste televisieprogramma ook echt inzet voor meer werkgelegenheid).

Jelle de Beule en Sven de Leijer kent u, en ook Jan Jaap van der Wal en Liesa Naert zijn ondertussen deel van het meubilair geworden. Verder keert Jonas Geirnaert terug naar het oude nest en vervolledigen dj en hippe vogel Faisal Chatar en hoogleraar en net iets minder hippe vogel Jean Paul Van Bendegem de affiche. Deze zeven schuiven afwisselend aan in de studio bij Otto-Jan en diens centrale gast.

Die centrale gasten liegen er ook niet om. Maggie De Block, Tom Waes, Jan Jambon, Lize Spit, Mathieu van der Poel, … Het is dat namedroppen zo verschrikkelijk 2016 is, anders konden we nog wel een eindje doorgaan.

Trouwens, ook Sociaal Incapabele Michiel komt terug. En Luc Haekens. En de Gulden Hashtag. En de vermaarde Comedy Karaoke, waarin deze keer onder meer alle politieke partijen de draak steken met zichzelf. En nog een hoop nieuwe rubrieken. Echt.

U merkt het: van alle ellende die u in 2017 over u heen zal krijgen, zal De Ideale Wereld nog het meest meevallen!

Toon meer

Dean Van Gucht

Oprichter en hoofdredacteur bij MUDOO.

Gerelateerde Artikelen

Close