Quantcast
Televisie

Nieuwe gezichten en oude bekenden in het vierde seizoen van Tegen De Sterren Op

Traditioneel wordt het nieuwe jaar met een knal ingezet, en wie kan beter die traditie in ere houden dan de cast van Tegen de Sterren Op? Ook zij stappen 2014 met hun beste beentje in. Of… met het beentje van iemand anders.

Elf weken lang staan de acteurs en actrices van het programma dat de voorbije 3 jaar met de award voor Beste Comedy gingen lopen op de Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren, paraat om zichzelf verbaal en fysiek helemaal te laten gaan in hun nieuwe persiflages.

Na een geslaagde gastrol in het derde seizoen van Tegen de Sterren Op heeft Ella Leyers een stekje in de vaste cast beet naast Nathalie Meskens, Guga Baúl, Jonas Van Geel, Ivan Pecnik, Clara Cleymans, Tine Embrechts, Walter Baele en Chris Van Espen. And she’s having a ball. A Christmas ball. Maar daarover later meer…

 

Buiten twerking, De Grote Sprong, het succes van onze Rode Duivels en een snedige passage van Prem Radhakishun in De Slimste Mens ter Wereld, staat 2013 in menig vrouwenhoofd gegrift als het jaar waarin Bartel Van Riet zich volledig wierp in de strijd om de titel Meest Sexy Vent van Vlaanderen. De ene keer al wat gekleder dan de andere. Voer genoeg dus voor een nieuw, amusant, entertainend en een beetje stout vierde seizoen van Tegen de Sterren Op. Want na het succes van Albert II, is er nu ook
Boudewijn I, dus gegarandeerd verbluffende vertolkingen, geloofwaardige personages en realistische make-up binnen historische krijtlijnen.

De Nekka, euhm, Mekkernacht zorgt dit vierde seizoen voor een vrolijke muzikale noot en ook dit jaar infiltreren verschillende gastacteurs in de wereld van de sterren. Peter Van De Velde laat zich van zijn ruigste kant zien als Daan, Stefaan Degand neemt meerdere rollen op zich in de prestigieuze reeks Boudewijn I, en Regi en Peter Van de Veire spelen gewoon zichzelf. Alle registers open in een nieuw seizoen van Tegen de Sterren Op.

 

Aflevering 1 (woensdag 1 januari, 20u35)

Miley Cyrus vertoeft helemaal in de kerstsfeer en doet het voor één keer dus niet met een wrecking ball, maar met een kerstbal. Na het succes van 21 juli, doen Koning Filip en Koningin Mathilde hun onverwachte en geheel spontane balkonspeech nog eens over. Saartje Vandendriessche kondigt Groenland aan, waarbij Bartel Van Riet de kijker meeneemt voor een romantische picknick in de vrije natuur. Peter Van de Veire ontvangt Ozark Henry en Natalia in Sing That Song. Willem Vermandere heeft zichzelf heruitgevonden en brengt hedendaagse pophits.

Vandaag: Get Lucky van Daft Punk. Durft de Bomma van de 10 meter plank springen in het nieuwe seizoen van De Grote Sprong? Elke Vanelderen slaat aan het breien en dat zal haar Regi geweten hebben. In JIM FUZZ brengen Eline De Munck en Sean
Dhondt een verslag van Rock Werchter. De allereerste beelden van de nieuwe prestigereeks Boudewijn I, van de makers van Albert II.

 

Deze eerste aflevering van Tegen de Sterren Op zal eenmalig herhaald worden op zondag 5 januari 2014 om 19.45.

Tegen De Sterren op LIVE

Wie Nathalie Meskens, Guga Baúl, Walter Baele, Jonas Van Geel, Clara Cleymans, Tine Embrechts, Ella Leyers, Ivan Pecnik en Chris Van Espen ook live eens aan het werk wil zien, kan op 1 maart 2014 terecht in de Antwerpse Lotto Arena. Christoff in een unieke Klagerfestival-medley, Annemie Struyf in een onverwachte ontmoeting met Zuster Catharina, Regi die zijn handjes opwarmt of De Romeo’s die door het lint gaan: Feest mee met de acteurs en actrices uit Tegen de Sterren Op in een groots spektakel boordevol live muziek en doorspekt met enkele legendarische sketches.

Tickets en info via www.tegendesterrenop.be.

Tags
Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Close