Quantcast
Televisie

Nieuwe drama-reeks ‘Scandal’ bij VIJF. Pink en Rihanna zijn alvast fan.

VIJF brengt vanaf 28 januari de nieuwe dramaserie Scandal, van de makers van Grey’s Anatomyen Private Practice.

In deze serie beschermt Olivia Pope (Kerry Washington) samen met haar team de reputaties van belangrijke personen. Ze verbloemen hun geheimen, laten ongewenste gebeurtenissen onopgemerkt voorbij gaan en doen schandalen verdwijnen.

De makers van Scandal baseerden Oliva Pope gedeeltelijk op Judy Smith, de crisismanager die onder meer Monica Lewinsky en Wesley Snipes adviseerde. Scandal is vanaf dinsdag 28 februari wekelijks te zien bij VIJF, na gloednieuwe afleveringen van Grey’s Anatomy.

Pink en Rihanna houden erg van de reeks. Ellen Degeneres, Oprah Winfrey en Lena Dunham (Girls) zijn ook fan. Zelfs Bill Clinton.

Nu, die laatste is misschien niet zo verbazend: Oliva Pope stelt als crisismanager niet alleen alles in het werk om de reputaties en geheimen van de prominenten van het land te beschermen, ze heeft ook een affaire gehad met de President van de Verenigde Staten.

Olivia werkte vroeger namelijk als ‘Communications Director’ voor de President, en richtte nadat ze hem aan de macht hielp haar eigen crisismanagement bureau op. Samen met haar team probeert ze het publieke imago van de (politieke) elite in Washington en daarbuiten te beschermen en ervoor te zorgen dat al die geheimen en schandalen het daglicht niet zien…

Scandal – Vanaf 28/01 elke dinsdag om 21u30 bij VIJF
Grey’s Anatomy – Vanaf 28/01 elke dinsdag om 20u40 bij VIJF

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Close