Quantcast
Familie

Nieuw optrekje voor Veronique en Rudi in ‘Familie’

Sinds enkele dagen weten we dat Veronique Van den Bossche (Sandrine André) en Rudi Verbiest (Werner Desmedt) uit de VTM soap Familie gaan trouwen. Er zitten dan ook enkele spannende verhaallijnen aan te komen.

Zo zal Veronique na een kletterende ruzie tussen haar en haar broer Peter (Gunter Levi) er voor kiezen om te verhuizen naar een poepchique loft. Ze gaat dus weg uit la casa Marie-Rose (Martine Jonckheere).

Voor de kijkers zal er nog niet meteen iets veranderen omdat de verhuis pas te zien zal zijn in mei van dit jaar. De loft werd volledig door de decorbouwers van Familie ingericht in een bestaand pand in Gent en dus niet in de vertrouwde studio’s in Boortmeerbeek.

Natuurlijk is het verloop van de volgende maanden tot aan de seizoensfinale strikt geheim, maar we kunnen toch al verklappen dat er mogelijk iets moois ontstaat tussen Patrick (Ludo Hellinckx) en Agnes (Monica Dumont).

Het gaat ook snel bergaf met Dirks (Hans De Munter) gezondheid en Stefanieke (Jasmijn Van Hoof) verdwijnt voor enkele maanden uit beeld. In de aanloop naar de seizoensfinale werkt Delphine een wraakactie uit tegen Mathias (Peter Van Bulckaen).

 

Tags
Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Close