Quantcast
Netflix

Nieuw op Netflix: Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events

Gebaseerd op de internationale bestseller boekenreeks van Lemony Snicket (aka Daniel Handler), vertelt Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events het verhaal over de turbulente leventjes van Violet, Klaus en Sunny Baudelaire na de onfortuinlijke dood van hun ouders.

Door een ongelukkige misser worden de weeskinderen onder toezicht geplaatst van een verre bloedverwant, Graaf Olaf genaamd; een mysterieus naargeestig figuur die probeert de kinderen hun erfenis afhandig te maken. Als zijn snode plannen duidelijk worden, ontwikkelt Graaf Olaf een breed scala extravagante vermommingen om het geld alsnog in handen te krijgen en creëert hij chaos en verwarring voor de Baudelaire kinderen en hun nieuwe pleegouders. Terwijl de kinderen proberen om Count Olafs snode plannen te verijdelen, komen er steeds meer details boven water over de mysterieuze dood van hun ouders.

De acht afleveringen tellende serie is een Netflix Original-productie van uitvoerend producent Barry Sonnenfeld (Men in Black, Pushing Daisies) en Daniel Handler. Naast Neil Patrick Harris (How I met your mother, Gone Girl) bestaat de cast uit Patrick Warburton (Seinfeld, Rules of Engagement), Joan Cusack, Malina Weissman en Louis Hynes.

Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events is vanaf nu te bekijken op Netflix.

Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close