Quantcast
Familie

Niels Destadsbader zingt nieuwe Familie-generiek

De nieuwe begingeneriek van Familie wordt ingezongen door Niels Destadsbader, die het nummer ook samen met Miguel Wiels schreef.

Het resultaat is een catchy, Nederlandstalige song die heel snel in de hoofden van de Familie-kijkers zal blijven hangen. Voor Niels zelf was het alvast een bijzondere ervaring om meer dan 10 jaar na zijn acteerdebuut in Familie opnieuw zijn stempel op de reeks te drukken.

Niels Destadsbader: “Weinigen zullen dat nog weten, maar in 2008 maakte ik zélf deel uit van de bekendste ‘Familie’ van Vlaanderen. Ik speelde toen Pim. Mijn eerste grote vuurdoop op tv was dat. Nu, 11 jaar later, ben ik dus een beetje terug. Niet meer te zien, maar wel elke dag te horen. Mijn oma kijkt áltijd, zij gaat hier sowieso mee uitpakken bij haar vriendinnen in het rusthuis (lacht).

Miguel Wiels: “Zo’n 800.000 mensen zullen elke dag van de week ons liedje horen passeren wanneer Familie begint. Da’s toch iets om fier op te zijn? Of ik elk dag ga meezingen? Dat laat ik liever aan Niels over, anders krijg ik problemen met míjn familie in Beervelde.

Bij een nieuwe generieksong horen natuurlijk ook nieuwe beelden. Die richten opnieuw alle aandacht op de acteurs en hun personages.

Wim Feyaerts, creative producer: “Met cinematografische close-ups en een nieuwe straffe song van Niels Destadsbader en Miguel Wiels is deze generiek weer helemaal up to date. De personages worden voorgesteld in hun alledaagse omgeving en kijken plots in de lens. Zo trekken ze de kijker mee in het verhaal en connecteren ze met het publiek.

Hoe de generiek er precies zal uitzien blijft nog even een goed bewaard geheim. De nieuwe intro is meteen na de herfstvakantie, vanaf maandag 4 november, voor het eerst in Familie te zien.

Tags
Toon meer

Arno Tierens

Redacteur

Gerelateerde Artikelen

Close