Quantcast
Netflix

Netflix toont eerste beelden The Politician

The Politician is een zwarte, satirische komedie over een rijke student die bereid is alles op het spel te zetten om President van de Verenigde Staten te worden.

Met de nieuwe beelden die Netflix vandaag vrijgeeft, krijg je een inkijkje in de heerlijke look and feel van de serie. Redenen genoeg om 5 redenen op een rij te zetten waarom je moet af te tellen naar de release:

1. The Politician is geregisseerd door Ryan Murphy. Hij behaalde eerder groot succes met de serie Nip/Tuck, dat maar liefst goed was voor 15 Emmy-nominaties. Ryan brak pas echt door na het doorslaande succes van de door hem bedachte televisieserie Glee. De serie sleepte een recordaantal prijzen in de wacht en wist wereldwijd iedereen in te pakken.

The Politician - © Netflix
The Politician – © Netflix

2. Ryan Murphy heeft niemand minder dan ‘star couple’ Gwyneth Paltrow en Brad Falchuk weten te strikken als executive producers.

3. De serie zit boordevol acteertalent. Grote sterren als Gwyneth Paltrow, Jessica Lange, Laura Dreyfuss, January Jones en Bette Midler zijn verbonden aan de serie, maar ook jong, veelbelovend talent als Ben Platt, Zoey Deutch en Lucy Boynton schitteren in de The Politician.

4. Niet alleen de acteerprestaties zijn bewonderenswaardig, de serie heeft ook een heerlijke look and feel.

5. Last but not least: in The Politician kunnen we af en toe ook genieten van melodramatische ballads tot up-tempo nummers.

Over The Politician

Payton Hobart (Ben Platt), een rijke student uit Santa Barbara, Californië, weet vanaf zijn zevende al dat hij President van de Verenigde Staten gaat worden. Maar eerst zal hij zijn weg moeten vinden in het meest verraderlijke politieke landschap van allemaal: Saint Sebastian High School. Om als Student Body President verkozen te worden, een plekje op Harvard te bemachtigen en zijn eigen succesvolle weg te blijven bewandelen, moet Payton zijn meedogenloze klasgenoten te slim af zijn zonder zijn eigen moraliteit en imago op te offeren. The Politician van Ryan Murphy is een zwarte, satirische komedie en biedt een zeldzame blik op wat er nodig is om een politicus te worden.

Volg The Politician @The_Politician op Facebook, Twitter en Instagram.

De nieuwe Original-serie is vanaf 27 september exclusief te zien op Netflix.

Tags
Toon meer

Dean Van Gucht

Oprichter en hoofdredacteur bij MUDOO.

Gerelateerde Artikelen

Close