Netflix laat eerste beelden zien van The Witcher

 Netflix laat eerste beelden zien van The Witcher

© Netflix

Netflix toont vandaag de officiële eerste beelden van de langverwachte nieuwe Netflix Original-serie The Witcher.

The Witcher, gebaseerd op de gelijknamige fantasy boeken, is een episch verhaal over familie en het lot. De eenzame monsterjager Geralt of Rivia probeert zijn plek te vinden in een wereld waar de meeste mensen slechter zijn dan de monsters die hij bestrijdt. Het noodlot brengt hem bij een machtige magiër en een jonge prinses die een gevaarlijk geheim met zich meedraagt. De drie zijn aan elkaar overgeleverd om hun weg door het onheilspellende ‘Continent’ te vinden.

De cast bestaat uit hoofdrolspeler Henry Cavill (Mission Impossible – Fallout, Justice League), die de rol speelt van Geralt of Rivia. De andere hoofdrollen zijn voor Anya Chalotra (The ABC Murders, Wanderlust) als Yennefer en Freya Allan (The War of the Worlds, Into The Badlands) als Ciri.

De overige cast bestaat uit Jodhi May (Game of Thrones, Genius) als Calanthe, Björn Hlynur Haraldsson (Fortitude) als Eist, Adam Levy (Knightfall, Snatch) als Mousesack, MyAnna Buring (Ripper Street, Kill List) als Tissaia, Mimi Ndiweni (Black Earth Rising) als Fringilla, Therica Wilson-Read (Profile) als Sabrina, Emma Appleton (The End of The F**king World) als Renfri, Eamon Farren (The ABC Murders, Twin Peaks) als Cahir, Joey Batey (Knightfall, Strike) als Jaskier, Lars Mikkelsen (House of Cards, Sherlock) als Stregobor, Royce Pierreson (Wanderlust, Judy) als Istredd, Maciej Musiał (1983) als Sir Lazlo, Wilson Radjou-Pujalte (Jamillah & Aladdin, Dickensian) als Dara en Anna Shaffer (Harry Potter) als Triss.

De serie is dit jaar vertegenwoordigd op Comic Con in San Diego met een panel op 19 juli (14.15 uur (lokale tijd) in Hall H). Het panel wordt geleid door actrice en presentatrice Yvette Nicole Brown (“Community,” “Mom”) en onder meer castleden als Cavill, Chalotra, en Allan schuiven aan, net als showrunner Lauren Schmidt Hissrich.

Dean Van Gucht

Oprichter en hoofdredacteur bij MUDOO.

Lees meer