Quantcast
Varia

MUDOO bestaat één jaar!

Vandaag – 23 januari 2018 – is het exact één jaar geleden dat MUDOO van start ging. Voor ons de ideale reden om terug te blikken op het afgelopen jaar. 

“Zot hè, dat we al één jaar bestaan. Het lijkt alsof het gisteren was dat we van start gingen met MUDOO.”Rune Meskens, medeoprichter van MUDOO

MUDOO in cijfers

In 2017 mochten we maar liefst 255.334 unieke bezoekers verwelkomen op onze website. Opvallend is dat inhouden over soaps heel goed scoren, met name Familie en Thuis. Gemiddeld 5.000 mensen lezen elke week deze inhouden. Verder scoren berichten rondom televisieprogramma’s en films zeer goed.

© MUDOO
© MUDOO

Verwachtingen voor 2018

Het eerste jaar van MUDOO is goed verlopen en we hopen dat het tweede jaar evengoed of zelfs beter mag verlopen. Als we in 2018 meer dan 400.000 bezoekers mogen verwelkomen, dan zouden we zeker en vast tevreden zijn.

Over ons

MUDOO is een nieuwsplatform waarop dagelijks het laatste Televisie-, Radio- en filmnieuws online wordt geplaatst. Op 23 januari 2017 zagen we voor het eerst het licht en is onze website online geplaatst met een team aan vrijwilligers om het laatste Televisie-, Radio- en Filmnieuws naar onze bezoekers te brengen.

Onze website wordt onderhouden door een team van vrijwilligers, jong én oud!
Ben je 16 jaar of ouder, is schrijven iets voor jou of ben je helemaal niet weg te slaan voor je televisie of computer? Of liggen je interesses elders en hou je van fotografie, interviewen of videobewerking? Neem dan zeker contact met ons op!

Wij bieden de mogelijkheid om deze vaardigheden verder uit te oefenen. Zo krijg je de kans om fotoreportages te maken, nieuws te schrijven, een recensie te schrijven over een nieuw programma, film of product of aan videobewerking te doen!

Wil je vrijwilliger worden? Klik hier.

Volg ons ook op Facebook en op Twitter!

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Close