Quantcast
Entertainment

Miguel Wiels maakt zijn intrede in de tweede aflevering van De Slimste Mens ter Wereld

Gisteren – maandag 12 oktober 2020- ging het nieuwe seizoen van De Slimste Mens ter Wereld weer van start. Ella Leyers slaagde erin 2 goede antwoorden te geven om Marie Verhulst naar huis te spelen. Ondanks de plexiglazen tussen de kandidaten en de jury, blijft De Slimste Mens ter Wereld als vanouds aanvoelen. Vandaag – dinsdag 13 oktober 2020 – maakt Miguel Wiels zijn intrede.

Deze muzikale en artistieke duizendpoot staat al lang op het verlanglijstje van De Slimste Mens. Al meer dan twintig jaar tovert hij hits van heel wat Vlaamse jeugdidolen uit zijn hoed. Blijkt uit onbetwist onderzoek: in tegenstelling tot filmregisseurs hebben componisten een ijzersterk geheugen. Een man die weinig in de spotlights treedt, maar vanaf vandaag ongetwijfeld gaat schitteren.

De jury

Philippe Geubels en Adriaan Van den Hoof in de jury van DSMTW – © SBS Belgium

De Slimste Mens zonder jury is als een café zonder bier. In de tweede aflevering zijn comedians Philippe Geubels en Adriaan Van den Hoof de juryleden van dienst. Er staat al zeker één ding vast: het wordt weer lachen vanavond met De Slimste Mens ter Wereld op uw scherm!

De Slimste Mens ter Wereld, dinsdag 13 oktober 2020 om 21.35 uur op VIER.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close