Quantcast
Fictie

Lili en Marleen van 5 tot 9 augustus 2019

Deze zomer gaat VTM verder op het succes van Lili en Marleen van vorige zomer. Bij MUDOO vindt u een overzicht van de afleveringen die herhaald zullen worden. 

Maandag 5 augustus 2019

(Seizoen 7 – aflevering 3: Kareltje)

Op een ochtend vliegt een mooie sierduif de mansardekamer van Jef en Ida binnen. Jef is in de wolken en ontfermt zich over het diertje. Dit tot grote ergernis van Rik. Rikki wil op leercontract en Rik probeert vuile Juul te overtuigen hem in zijn garage te laten werken. De familie nodigt Juul uit voor een etentje en Stavros moet koken. Dan blijkt dat Juul zijn lievelingskost gestoofde duif is…

Dinsdag 6 augustus 2019

(Seizoen 7 – aflevering 4: Vicky)

Stavros is op stap geweest en komt pas in de vroege uurtjes thuis. Hij heeft een lief opgescharreld, maar op de bus naar de Luchtbal blijkt zij toch niet de vrouw van zijn dromen te zijn. Nu wil hij van haar af, maar zij denkt daar anders over. Rikki heeft een afwezigheidskaart op school gekregen: hij is naar de cinema geweest met een vriend, en vraagt Stavros een briefje te schrijven dat hij ziek was.

Woensdag 7 augustus 2019

(Seizoen 7 – aflevering 5: Kadaster)

Madame Muys, ambtenaar bij het kadaster, wil niet dat Rikki haar dochter Vicky nog ziet. Ze laat Rik op haar bureau komen: voor het berghok op de koer is er nooit een bouwaanvraag ingediend en Stavros zijn coiffeursalon moet meteen worden afgebroken. Om dit probleem van de baan te helpen moet Rikki het uitmaken met Vicky. Jef en Ida proberen het jonge koppel te helpen.

Donderdag 8 augustus 2019

(Seizoen 7 – aflevering 6: Blackmail)

Rik zit in de rats. Hij heeft in zijn magazijn twee controleurs van de RMZ over de vloer gekregen net wanneer Stavros en Jef de triporteur aan het afladen waren. Het bewijs van zwartwerk was dus meteen geleverd. Rik ziet het niet zitten om een boete en achterstallige bijdragen op te hoesten en hij probeert zijn vel te redden… met een schandaal. Marc, een van de controleurs, heeft een boontje voor Marleentje en stelt haar voor om samen te gaan eten.

Vrijdag 9 augustus 2019

(Seizoen 7 – aflevering 7: Zie ginds komt de stoomboot)

Jef mag in de huid kruipen van de Heilige Man tijdens het Sinterklaasfeest voor de weeskindjes. Hij laat niets aan het toeval over en bereidt zijn optreden tot in de kleinste details voor. Maar tijdens het moment suprême heeft Jef last van krampen. Marc gaat met zijn zwemclub voor drie dagen naar Parijs en hij wil dat Marleentje met hem meegaat. Ze twijfelt en zeker wanneer ze nieuws krijgt van Pierre.

Lili en Marleen, van maandag t.e.m. vrijdag om 19.55 uur bij VTM.

Tags
Toon meer

Jordi Hemelaer

Acteur, comedian en recensent bij MUDOO.

Gerelateerde Artikelen

Close