Quantcast
Fictie

Lili en Marleen van 19 tot 23 augustus 2019

Deze zomer gaat VTM verder op het succes van Lili en Marleen van vorige zomer. Bij MUDOO vindt u een overzicht van de afleveringen die herhaald zullen worden. 

Maandag 19 augustus 2019

(Seizoen 7 – aflevering 13: Arriba España)

Jef en Ida zijn in alle staten omdat Rik de huur van de mansardekamer opgeslagen heeft met tweehonderd frank. Ze kunnen dit bedrag niet ophoesten en dreigen naar een appartement in een van de sociale blokken te verhuizen. Rik laat het niet aan zijn hart komen en verkoopt alvast het bed van het koppel. Maar zijn plezier is van korte duur. De relatie van Nieke en Sylvain is op de klippen gelopen en dochterlief wil terug in De Lichttoren intrekken.

Dinsdag 20 augustus 2019

(Seizoen 8 – aflevering 1: Mexico)

Jef en Ida gaan deelnemen aan de selecties van de talentenjacht ‘Ontdek De Ster’. Bij de voorstelling van hun nummer in het café krijgt Jef echter woorden met Ida. Zij haakt af. Jef is er heilig van overtuigd dat hij gaat winnen en hij besluit solo te gaan. Vicky is zwanger en heel de familie is met haar begaan. Alleen Nieke is stikjaloers.

Woensdag 21 augustus 2019

(Seizoen 8 – aflevering 2: Het is er ene van ons)

Vuile Juul gaat failliet en Rikki wordt werkloos. Iedereen wil de aanstaande vader zo vlug mogelijk terug aan een job helpen. Aan de stad is er een vacature voor straatveger. Rik onderneemt de nodige politieke stappen en Jef wil Rikki de kneepjes van het ‘straatvegen’ leren. Maar moeder Muys ziet haar schoonzoon niet achter de vuilkar lopen.

Donderdag 22 augustus 2019

(Seizoen 8 – aflevering 3: Sanering)

Na controle krijgt Rik een maand de tijd om het sanitair in ‘De Lichttoren’ te vernieuwen. Volgens Jef en Ida moet Rik ineens ook maar een toilet op de entresol installeren. Rik stemt in, maar bedenkt zich wanneer hij het prijskaartje ziet. Jef en Ida besluiten om het toilet zelf te plaatsen. De werkloze Rikki gaat figureren in de KNS. Niemand is gelukkig met dit initiatief, ook Vicky niet.

Vrijdag 23 augustus 2019

(Seizoen 8 – aflevering 4: Straffe curry)

Rik doet zaken met een Hollander. Volgens Rikki is de vava oud aan het worden. Hij ziet de zaken veel te klein. En ook Jef en Ida zeggen dat hij een veel betere baas zou zijn. Rik vindt echter dat Rikki het allemaal weer van de gemakkelijke kant bekijkt. Wanneer Rik ziek wordt, ruikt Rikki zijn kans. Jef en Ida gaan Chinees eten. Jef krijgt het aan de stok met de kelner, die er op zijn beurt de Chinese kok bijroept.

Lili en Marleen, van maandag t.e.m. vrijdag om 19.55 uur bij VTM.

Tags
Toon meer

Jordi Hemelaer

Acteur, comedian en recensent bij MUDOO.

Gerelateerde Artikelen

Close