Lili en Marleen

Lili en Marleen van 16 tot 20 juli

Op aanvraag van de kijkers worden de afleveringen van Lili en Marleen opnieuw uitgezonden. Vanaf maandag 16 juli is het eerste seizoen aan de beurt.

Maandag 16 juli 2018

(Seizoen 1 – aflevering 1: Reviens)
In café De Lichttoren luisteren de bewoners naar de openingstune van BBC-radio. De landing van de geallieerden is begonnen. Meer dan genoeg redenen om het fluitjesbier en de wortelcake boven te halen.

Dinsdag 17 juli 2018

(Seizoen 1 – aflevering 2: De thuiskomst)
Stavros, de Griekse kapper van de Jordaanskaai, is aan de Duitse terreur ontsnapt en zoekt hulp in De Lichttoren. Moeder Lisa geeft Stavros onderdak, maar haalt daardoor de woede van Rik op de hals.

Woensdag 18 juli 2018

(Seizoen 1 – aflevering 3: De schoenblink)
Moeder Lisa vertrekt met de fiets van Rik naar Ranst. Ze heeft enkele dozen schoenblink bij om ze te ruilen voor eetwaren. Rik heeft zo zijn twijfels over de verdwijning van een lading schoensmeer.

Donderdag 19 juli 2018

(Seizoen 1 – aflevering 4: De verbroedering)
Pierre en Lili zijn op zoek naar een bergplaats voor een lading handgranaten. Stavros is druk aan het stapelen, maar dan wel de kerkstoelen van Rik.

Vrijdag 20 juli 2018

(Seizoen 1 – aflevering 5: De kerkstoelen)
Wanneer de onderpastoor Rik komt waarschuwen dat er onraad dreigt, probeert Rik zijn voleiken kerkstoelen in veiligheid te brengen. Stavros moet alles op de bakfiets laden.

Lili en Marleen, elke werkdag om 19.55 uur bij VTM.

Toon meer

Geef een reactie