Quantcast
Fictie

Lili en Marleen van 12 tot 16 augustus 2019

Deze zomer gaat VTM verder op het succes van Lili en Marleen van vorige zomer. Bij MUDOO vindt u een overzicht van de afleveringen die herhaald zullen worden. 

Maandag 12 augustus 2019

(Seizoen 7 – aflevering 8: Beatlemania)

Rikki is wild van de Beatles, een nieuwe groep uit Liverpool. Rik houdt niet van hun muziek en hij vreest het ergste wanneer ook Vicky fan blijkt te zijn. Toch heeft de Vava er geen probleem mee dat Rikki in het magazijn een optreden organiseert met de eerste ‘Echte Antwerpse Beatles’. Meer zelfs, Rik neemt het voor zijn kleinzoon op wanneer mevrouw Muys over het concert van haar oren komt maken.

Dinsdag 13 augustus 2019

(Seizoen 7 – aflevering 9: De optimist)

Jef is in de ban van Anton Baert, een rare kwiet die een politieke partij heeft opgericht en tijdens de volgende verkiezingen wil opkomen. Wanneer Anton argumenteert dat de politiek nood heeft aan artiesten, is Jef helemaal verkocht. Uiteraard wil hij lijsttrekker worden. Maar daar krijgt hij spijt van, want in de partijfilosofie past uitsluitend gezonde voeding. Vanaf nu moet Jef rabarber eten in plaats van dikke vette varkenskoteletten.

Woensdag 14 augustus 2019

(Seizoen 7 – aflevering 10: De pil)

Nieke heeft na maanden nog eens de weg naar De Lichttoren gevonden… om van haar oren te maken. Ze is in alle staten omdat Rikki zijn studies heeft opgegeven om op leercontract te gaan en omdat hij een vast lief heeft. Rik neemt het voor zijn kleinzoon op en kaatst tijdens de confrontatie met zijn dochter de bal terug. Tussen Nieke en haar vriend Sylvain botert het niet zo best. Gierig als hij is, weigert hij met geld over de brug te komen voor een nieuw kleedje. Nieke neemt revanche door haar doosje met de pil in de vuilnisbak te gooien. Jef vist het echter terug op: wie gooit er nu medicamenten weg?

Donderdag 15 augustus 2019

(Seizoen 7 – aflevering 11: ’t Is van moetes)

Vicky haar maandstonden blijven uit. Lijkwit gaat Rikki te rade bij Marleentje. Zij wil zekerheid en gaat met Vicky naar de dokter. En die is formeel: het tienermeisje is zwanger. Het nieuws slaat in De Lichttoren én ten huize Muys in als een bom. Rik dacht dat hij in zijn leven al alles had meegemaakt en besluit te emigreren. Jef en Ida hebben andere kopzorgen. Zij willen met de triporteur van Rik slakken verkopen, maar ze hebben geen leurderskaart.

Vrijdag 16 augustus 2019

(Seizoen 7 – aflevering 12: De receptie)

Rikki en Vicky gaan trouwen. De organisatie van de bruiloft is een zware bevalling, vooral omdat moeder Muys alleen het beste van het beste wil én verwacht dat Rik voor de kosten opdraait. Ze eist ook de absolute geheimhouding met betrekking tot Vicky’s zwangerschap én ze bepaalt als een echte tiran wie er welkom is op het trouwfeest en wie niet.

Lili en Marleen, van maandag t.e.m. vrijdag om 19.55 uur bij VTM.

Tags
Toon meer

Jordi Hemelaer

Acteur, comedian en recensent bij MUDOO.

Gerelateerde Artikelen

Close