Lili en Marleen van 10 tot 14 juni

 Lili en Marleen van 10 tot 14 juni

© DPG Media

De zomer staat bijna voor de deur en dus schakelen de zenders weer over op zomermodus. VTM laat De Kotmadam dit jaar op de plank liggen en gaat verder op het succes van Lili en Marleen van vorige zomer. Bij MUDOO vindt u een overzicht van de afleveringen die herhaald zullen worden. Op dinsdag 11 juni wordt Lili en Marleen niet herhaald, dan speelt ons nationaal elftal tegen Schotland.

Maandag 10 juni 2019

(Seizoen 4 – aflevering 3: Adam en Eva)

Terwijl Lisa samen met de politiecommissaris een weekendje in Parijs doorbrengt, repeteren Ida, Stavros en Dikke Louis, onder leiding van Jef, een heus toneelstuk: Het mysterie van Adam.

Woensdag 12 juni 2019

(Seizoen 4 – aflevering 4: De gemaskerden bokser)

Nonkel Frans overtuigt Rik ervan dat er een hoop geld te verdienen valt met het organiseren van bokswedstrijden met ‘vreemde boksers’.

Donderdag 13 juni 2019

(Seizoen 4 – aflevering 5: Het safierke)

Moeder Lisa krijgt de schrik van haar leven wanneer ze merkt dat het diamantje uit de ring is gevallen die ze van de commissaris heeft gekregen.

Vrijdag 14 juni 2019

(Seizoen 4 – aflevering 6: Moderne kunst)

Rik heeft de inboedel van een overleden verzamelaar opgekocht. Hij is er zeker van dat de schilderijen die erbij zitten waardeloos zijn, tot de heer Verbruggen naar een specifiek doek komt informeren.

Lili en Marleen, van maandag t.e.m. vrijdag om 20.00 uur bij VTM.Rune Meskens

Redacteur

Lees meer