Quantcast
Televisie

Laura Tesoro vs. Bieke Ilegems en Faroek Özgünes vs. Sieg De Doncker

In de tweede aflevering van Boxing Stars morgen, donderdag 5 april, kruipen de lichtgewichten voor het eerst de boksring in. Laura Tesoro zet haar vuisten op scherp voor haar kamp tegen Bieke Ilegems en Sieg De Doncker komt oog in oog te staan met Faroek Özgünes. Wie stoot door naar de finale van de lichtgewichten?

Laura Tesoro vs. Bieke Ilegems

Laura Tesoro en Bieke Ilegems – © MEDIALAAN

Laura Tesoro: “De kick en de goesting zijn groter dan de schrik. Mensen verwachten totaal niet dat ik echt wel een patat kan geven, dus als ik de kans zie, zal ik moeten slaan.”

De 21-jarige zangeres Laura Tesoro en de 46-jarige presentatrice Bieke Ilegems bijten de spits af. Laura deed het al goed op het podium van The Voice van Vlaanderen, Belgium’s Got Talent en het Eurovisiesongfestival en waagt zich nu in de boksring. Bezwijkt ‘The beast from Antwerp City’ onder de pressure? Of klopt ze Bieke tegen het canvas? Laura’s broer Luca heeft er alle vertrouwen in: “Ik denk dat ze dat heel goed gaat doen en ik heb er alle vertrouwen in dat ze gaat winnen. Ik zou niet tegen Laura willen staan in de ring.”

Bieke Ilegems: “Wat ben je ermee als je klop krijgt door mooi te staan? Ik wil helemaal niet mooi staan. Ik wil lelijk staan, maar goed kloppen.”

Haar tegenstander Bieke won in 2014 het VTM-programma Dansdate met haar man Erik Goossens en wil graag nog een extra titel op haar naam schrijven. Aan winnaarsmentaliteit is er alvast geen gebrek. Haar man Erik Goossens, die vorige week zijn boksmatch verloor tegen Kamal Kharmach, is er niet helemaal gerust in: “Ik ben niet zo op mijn gemak. Ik heb totaal geen idee wat er daar in de ring gaat gebeuren en ik weet ook niet hoe ik zelf ga reageren. Misschien vlieg ik wel de ring in om te helpen.”

Faroek Özgünes vs. Sieg De Doncker

Faroek Özgünes en Sieg De Doncker – © MEDIALAAN

Faroek Özgünes: “Ik ben de kleinste, de lichtste en de oudste, maar ik ben ook de gemeenste.”

In de tweede kamp van de avond bokst de 54-jarige VTM NIEUWS-onderzoeksjournalist en terreurspecialist Faroek Özgünes tegen Sieg De Doncker. De Truienaar met Turkse roots heeft enige ervaring met boksen, want in zijn vrije tijd is hij vaak terug te vinden in de boksring. Het vertrouwen bij Faroeks echtgenote Nathalie is groot: “We hebben afgesproken dat hij de meeste klappen gaat uitdelen vanavond. Hij is een man van zijn woord, dus ik geloof erin. We gaan voor de overwinning.”

Sieg De Doncker: “De eerste keer dat ik in de ring stapte, dacht ik: shit, ik ga op iemand zijn gezicht moeten kloppen en nog erger, er gaat iemand op mijn gezicht moeten kloppen. En ik haat pijn!”

Faroek richt zijn vuisten op de 28-jarige Sieg De Doncker. Sieg werd bekend door het Ketnet-programma ‘Helden’ en presenteerde ook al het Vitaya-programma ‘Een Frisse Start met vtwonen’. Sport is helemaal zijn ding, maar ontpopt Sieg zich ook tot de held van Boxing Stars of laat Faroek hem een toontje lager zingen? Zijn collega-Held Maureen Vanherberghen denkt het antwoord te weten op die vraag: “Wij geven elkaar altijd vuistjes in Helden en vanavond gaan die vuisten belanden op het gezicht van Faroek!”

Volgende week, op donderdag 12 april, is het aan Eline De Munck, Hilde De Baerdemaeker, Bill Barberis en Hans Van Alphen om zich te bewijzen in de ring. De week erna vechten Astrid Coppens en Stéphanie De Roover, en Andy Peelman en Oscar Willems tegen elkaar.

Boxing Stars, donderdag 5 april 2018 om 20.35 uur bij VTM.

Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close